Explore the future and connect

Technologische, economische en sociale ontwikkelingen beïnvloeden uw organisatie steeds sneller. VoyEdge neemt u mee op reis naar de toekomst van uw organisatie. Zodat u weet welke stappen u vandaag moet zetten om morgen succesvol te zijn.

 

Onze missie: een wereldwijd netwerk van inspiratie en kennisdeling.
Globe

VoyEdge organiseert maatwerk inspiratie- en innovatiereizen naar wereldwijde bestemmingen. Onze kracht zit in de ontwikkeling van een inhoudelijk programma dat perfect aansluit bij de relevante thema's in uw werkveld. Daarnaast ontzorgen we u bij de praktische kant van de reis. VoyEdge heeft een hoogwaardig netwerk in veel innovatieve hotspots wereldwijd, zoals Silicon Valley. We hebben ruime ervaring met reizen voor bestuurders, netwerken en teams van ondernemingen, corporates, overheden en kennisinstellingen. VoyEdge heeft kennis van innovatieprocessen en de laatste inzichten op dit gebied. Zo realiseren we reizen met impact.

Hello! We are VoyEdge

Wij zijn een team van zeer betrokken professionals. Nieuwsgierig, ambitieus en het verbinden van mensen zit in ons DNA.

Since 2007

Hoofdkantoor

Eindhoven - Nederland

Rosalie Urselmann
Eigenaar
+31 6 2498 0427
rosalie@voyedge.nl Biografie
Ester van Wylick
Programmamanager
+31 6 4670 6998
ester@voyedge.nl Biografie
Esmé Tinholt
Back Office
+31 6 50 26 47 88
esme@voyedge.nl Biografie

Global Support Offices

Noreen van Holstein
Expert India
+31 6 1606 7143
noreen@voyedge.nl Biografie
Louis Wang
Expert China

louis@voyedge.nl Biografie
Jules Takagishi
Expert Japan

jules@voyedge.nl Biografie

Jobs

Zijn er op dit moment geen passende vacatures? Wij ontvangen ook graag uw open sollicitatie.

The VoyEdge footprint

VoyEdge zoekt bewust naar een goede balans tussen people, profit en planet. Deze denkwijze passen we toe in de diensten voor onze klanten en in onze bedrijfsvoering. Voor onze klanten doen we dat bijvoorbeeld in de inhoud van onze programma’s, waarbij we deelnemers – passend bij het thema van de reis – laten kennismaken met inspirerende voorbeelden op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid. Maar ook bij de organisatie van de logistiek houden we vanzelfsprekend rekening met MVO-criteria. Indien mogelijk reizen we naar bestemmingen binnen 800 km met de trein. Wanneer we met het vliegtuig reizen, compenseren we de uitstoot van o.a. CO2 in samenwerking met de Climate Neutral Group (CNG). CNG investeert hiermee in duurzame energie- en bosprojecten. Ook bij onze keuze van hotels, restaurants en vrijetijdprogramma’s kijken we altijd kritisch naar het MVO beleid van onze partners en de impact van bepaalde keuzes op milieu en mensen. In onze eigen bedrijfsvoering heeft MVO ook een belangrijke plaats. Dit doen we bijvoorbeeld door het sponsoren van projecten en initiatieven. Zo sponsoren we het Wiessensee4kids evenement (de alternatieve 11-stedentocht), dat kinderen met een moeilijke start in Nederland en Afrika ondersteunt (via het Ronald McDonald huis en Orange Babies). Ook zijn we lokaal betrokken door het sponsoren van sportverenigingen. Maar ook in ons eigen werkproces wegen MVO-overwegingen zwaar. Zo werken we volgens principe “digitaal, tenzij”, wat niet alleen papier, maar ook kilometers bespaart.

TERUG NAAR BOVEN TERUG NAAR BOVEN