Rosalie Urselmann

Biografie

VoyEdge is opgericht door Rosalie Urselmann. Zij heeft als technisch bedrijfskundige ruim 10 jaar ervaring in functies en werkzaamheden binnen zowel het bedrijfsleven als de overheid. Tijdens haar studie is zij reeds begonnen met de organisatie van studiereizen en heeft haar expertise op dit gebied tijdens haar functies bij KPN, Xantic en de overheid verder kunnen uitbreiden. Sinds 2005 is zij fulltime actief met de organisatie van hoogwaardige programma's voor zakelijke studiereizen voor delegaties van bedrijfsleven, overheid en kennisinstituten en heeft vanuit een groeiende behoefte bij deze delegaties in 2007 VoyEdge opgericht.

Binnen KPN en Xantic is Rosalie werkzaam geweest in een management positie binnen een technische productie omgeving en in een internationale marketing en (new) business development rol binnen breedband communicatie. Aansluitend heeft zij enkele jaren gewoond in Silicon Valley (Californië) waar zij heeft gestudeerd en gewerkt voor het Netherlands Foreign Investment Agency.

Door haar brede ervaring, interesses en uitgebreide netwerk in binnen-en buitenland, ligt de focus en kracht van Rosalie in het zich snel en gedegen verdiepen in de voor de klant interessante onderwerpen en thema's en op basis hiervan een intensief programma samen te stellen voor een reis naar een best-practice regio zoals Silicon Valley. Als organisatietalent is zij in staat tevens de praktische kant van het programma uitstekend te laten verlopen. Door haar ruime ervaring in de begeleiding van groepen tijdens een reis is zij zich bewust van het belang voor de deelnemers om zowel tijdens als na afloop van de reis een manier te vinden de opgedane inspiratie en concrete voorbeelden te vertalen naar toepassing in de eigen organisatie. Door haar focus op mensen en kwaliteit zorgt zij voor een goede begeleiding van dit groepsproces.

Rosalie heeft Technische Bedrijfskunde gestudeerd aan de Universiteit Twente.

rosalie(at)voyedge.nl

+31 6 2498 0427 

LinkedIn

TERUG NAAR BOVEN TERUG NAAR BOVEN