Blog

Embracing the future: What we can learn from Finland's Higher Education blueprint

In an era where education is not just a pathway to knowledge but a foundation for societal progress, Finland's higher education system emerges as a guiding light, showcasing a blend of innovation, adaptability, and foresight. As we stand on the brink of educational transformation in the Netherlands, there's profound wisdom in the Finnish approach that can inspire us to reimagine our own educational strategies. Here's how:

Regiosafari's Rotterdam & Eindhoven

Aankondiging

Na de beperkte bewegingsvrijheid van de afgelopen tijd merken wij bij ondernemers een steeds grotere behoefte om elkaar weer te ontmoeten, kennis uit te wisselen en inspiratie op te doen. En dat hoeft natuurlijk niet altijd ver weg. Ook Nederland is een koploper en deze tijd is een uitgelezen kans om in eigen land inspiratie op te doen. Voor ervaren (serie-)ondernemers en investeerders organiseren wij daarom twee regiosafari’s in Nederland.

Webinar Silicon Valley visionary Mark Zawacki

Announcement

The Crisis in Innovation, Transformation & Digital and Where We Go From Here?

On Tuesday May 19th at 4 pm CEST we will virtually travel to Silicon Valley to meet with visionary Mark Zawacki. During an interactive and engaging webinar Mark will give his vision on the crisis in innovation, transformation & digital and where to go from there. Some of our participants may know Mark from the programs we have organized to Silicon Valley, where Mark discussed how new technology is disrupting excisting business models. 

 

VoyEdge zoekt Medior Programmamanager

Aankondiging

12 februari 2020

Heb je een natuurlijke nieuwsgierigheid naar de impact van technologieën zoals AI, 3D printing en blockchain op bedrijfsleven en maatschappij? En heb jij de drive om mensen uit alle hoeken van de wereld aan elkaar te verbinden? Welkom bij VoyEdge!

South-Africa: huge opportunity combined with major challenges

Reisverslag

by Natascha Walenberg, VoyEdge

In November I had the opportunity to organize and facilitate a business inspiration journey to South Africa for the Rabobank and her business clients from the regions of Zwolle and Hardenberg. With a focus on Cape Town, we learned about chances and challenges in the Western Cape. 

Oudere nieuwsberichten

Mee op ondernemersreis in 2019?

Aankondiging

20 februari 2019

De VoyEdge ondernemersreizen van 2019 zijn bekend. Wilt u als ondernemer even afstand nemen van uw eigen organisatie en in gezelschap van mede-ondernemers kennis en inspiratie opdoen over de verdere ontwikkeling van uw bedrijf? Neem dan deel aan een VoyEdge ondernemersreis.

VoyEdge ondernemersavond verbindt

Blog

12 februari 2019

Het Philips-stadion was 12 februari het toneel van de VoyEdge ondernemersavond. Speciaal voor ondernemers van onze open inschrijvingsreizen organiseerden we in onze thuisbasis Eindhoven een netwerkmoment met een bijzondere spreker: Algemeen Directeur Toon Gerbrands.

 

 

Uw privacy onder de nieuwe wetgeving

Aankondiging

23 mei 2018

VoyEdge doet er alles aan om uw privacy te waarborgen en we gaan daarom zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Met de nieuwe Europese wetgeving rondom privacy (AVG), hebben wij onze privacyverklaring geactualiseerd. 


 

Onze lessen uit het indrukwekkende Japan

Blog

28 februari 2018

Japan biedt een bijzondere mix van traditie en moderne technologie. Het is het land van sake, sushi en sumoworstelaars, maar ook het land van moderne technologie, robots en managementfilosofieën als Kaizen. Vorig jaar was VoyEdge drie maal in Japan, en ook in 2018 gaan we met verschillende groepen Japan ontdekken. In deze blog nemen we je mee in onze eerste indrukken van dit bijzondere land.

Zomereditie VoyEdger Post

Nieuwsbrief

16 juni 2017

Bekijk de nieuwe editie van de VoyEdger Post met nieuws over Japan, inspiratie uit ons netwerk en 10 jaar VoyEdge!

Wat missen studenten dat bedrijven nodig hebben?

Interview

9 juni 2017

Met regelmaat interviewen we een inspirerend persoon uit ons wereldwijde netwerk. Dit keer zijn we in gesprek met ondernemer Nishika de Rosairo uit San Francisco. 

Kijk waar je kracht ligt, laat anderen het overige doen

Interview

6 juni 2017

VoyEdge bestaat tien jaar. In dit jubileumjaar, interviewen we een aantal oud-deelnemers. Dit keer is het woord aan Geatse Meester, mede-eigenaar van BetterBe, een ICT bedrijf in de automotive lease markt. Geatse ging in 2005 mee naar Silicon Valley en deed dat in 2015 nog een keer. 

 

VoyEdge zoekt back-office coördinator (duizendpoot)

Aankondiging

9 december 2016

VoyEdge is een klein en ambitieus bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen, organiseren en begeleiden van zakelijke inspiratie, kennis- en innovatiereizen voor bestuurders, managers en ondernemers. Per 1 februari of 1 maart 2017 zijn wij op zoek naar een back-office coördinator.

Nieuwe website in de lucht

Aankondiging

20 september 2016

Na flink wat voorbereidingen is onze nieuwe site vandaag de lucht in gegaan. En daar zijn we trots op! Een geheel nieuw design, en een heel mooi overzicht van al onze reizen. Tevens hebben we het inloggen voor onze deelnemers nog overzichtelijker en gebruiksvriendelijker gemaakt. 

 

 

Mensen zijn geen rationele wezens

Blog

22 augustus 2016

Het grote voordeel van ons werk is dat we ons steeds mogen verdiepen in nieuwe onderwerpen. Zo ook deze keer, toen we via ons netwerk werden voorgesteld aan het innovatieteam van het oudste en bekendste pretpark van Nederland: De Efteling. 

Op vakantie

Aankondiging

22 juli 2016

Het was een geweldig eerste half jaar! Work hard, play hard - dus we gaan op vakantie van 22 juli t/m 12 augustus. Surfen in Portugal, kamperen in Italië, citytrippen in Berlijn, relaxen in Frankrijk en juichen in Rio. Half augustus zien we elkaar weer! Wishing you a happy summer.

Leren over de responsive enterprise

Reisverslag

30 mei 2016

De succesvolle bedrijven in Silicon Valley hebben allemaal gemeen dat ze zijn ingericht op "sense" en "respond" i.p.v. "plan" en "predict". Met Prowareness bezochten we o.a. Google, Cisco, TripAdvisor, Palo Alto Networks en Github.

 

Landelijk Secretarissen Overleg Universiteiten bezoekt Finland

Reisverslag

28 mei 2016

Eind mei reisden we samen met een delegatie van de secretarissen van de Nederlandse universiteiten af naar Finland. Naar Helsinki en Aalto om precies te zijn. 

Inspiration for Growth ondernemers reis Silicon Valley

Reisverslag

18 april 2016

Eén keer per jaar organiseert VoyEdge haar eigen open inschrijvingsreis naar Silicon Valley voor succesvolle, grotere MKB ondernemers. Van 9 t/m 16 april vond deze reis plaats met 20 ervaren ondernemers uit heel verschillende sectoren en uit de omgeving van Eindhoven, Zwolle, Amsterdam en Rotterdam. 

VoyEdger Post maart 2016

Aankondiging

28 maart 2016

De nieuwe VoyEdger Post is uit met onze blog over Estland, ons interview met David Kester en interessante artikelen over ondernemerschap en innovatie voor overheid, kennisinstellingen, bedrijven en ondernemers.

Interview met Londense Design Thinker David Kester

Interview

21 maart 2016

Vanaf nu publiceren we met regelmaat een interview met een inspirerend persoon uit ons netwerk. Dit keer spraken we met David Kester van de Design Thinkers Group. Hij nam onze groep ondernemers tijdens de London Scale-up Experience mee in hoe design thinking hen kan helpen bij het bedenken en ontwikkelen van nieuwe innovaties. 

De 5 zaken die Estland zo succesvol maken

Blog

15 maart 2016

"Crappy weather - so we might as well sit inside and work (code)", het "Skype-yes-we-can-do-it-effect" en het feit dat Estland een klein land is. Enkele van de voornaamste redenen die de Esten ons als verklaring gaven voor hun succes van de afgelopen jaren. 

Eerste reis van het jaar: Øresund regio

Reisverslag

25 januari 2016

Het nieuwe jaar is goed en wel gestart, en we gaan al meteen op reis: een werkmissie voor de vice voorzitters van de Nederlandse universiteiten naar Denemarken en Zweden. 

TERUG NAAR BOVEN TERUG NAAR BOVEN