VoyEdge ondernemersavond verbindt

12 februari 2019

Blog

Het Philips-stadion was 12 februari het toneel van de VoyEdge ondernemersavond. Speciaal voor ondernemers van onze open inschrijvingsreizen organiseerden we in onze thuisbasis Eindhoven een netwerkmoment met een bijzondere spreker: Algemeen Directeur Toon Gerbrands.    

Tijdens onze reizen zien we altijd hoe waardevol het contact tussen ondernemers onderling is. Het was dan ook fantastisch om deze groep 'alumni' ook in Nederland te verbinden. 

Meer dan 40 ondernemers ontmoetten elkaar in de business lounge 'De Arbitrage' in het Philips-stadion. Onder het genot van een hapje en drankje werden herinneringen opgehaald, ervaringen uitgewisseld, contacten gelegd en nieuwe reisplannen gemaakt.

Directeur Toon Gerbrands gaf zijn inzichten mee op het gebied van innovatie en leiderschap. Zo benadrukte hij bijvoorbeeld het belang van aandacht voor de leider zelf: "Iedereen is het met me eens dat een uitgeruste manager beter presteert dan een vermoeide. Met een uur minder slaap gaat de productiviteit met 15 % omlaag. Slaap is het meest onderschatte issue voor leiders."

Van Ortessa, één van de deelnemers aan onze reizen en tevens het bedrijf achter De Arbitrage, ontving VoyEdge voor haar 12-jarige bestaan een PSV-shirt met handtekeningen van de selectie. VoyEdge reikte zelf nog de VoyEdge-award uit aan de twee ondernemers die de afgelopen jaren al zes keer mee op reis zijn geweest naar innovatieve bestemmingen wereldwijd. 

 


 

TERUG NAAR BOVEN TERUG NAAR BOVEN