Blog

VoyEdge ondernemersavond verbindt

12 februari 2019

Het Philips-stadion was 12 februari het toneel van de VoyEdge ondernemersavond. Speciaal voor ondernemers van onze open inschrijvingsreizen organiseerden we in onze thuisbasis Eindhoven een netwerkmoment met een bijzondere spreker: Algemeen Directeur Toon Gerbrands.

 

 

Onze lessen uit het indrukwekkende Japan

Blog

28 februari 2018

Japan biedt een bijzondere mix van traditie en moderne technologie. Het is het land van sake, sushi en sumoworstelaars, maar ook het land van moderne technologie, robots en managementfilosofieën als Kaizen. Vorig jaar was VoyEdge drie maal in Japan, en ook in 2018 gaan we met verschillende groepen Japan ontdekken. In deze blog nemen we je mee in onze eerste indrukken van dit bijzondere land.

Mensen zijn geen rationele wezens

Blog

22 augustus 2016

Het grote voordeel van ons werk is dat we ons steeds mogen verdiepen in nieuwe onderwerpen. Zo ook deze keer, toen we via ons netwerk werden voorgesteld aan het innovatieteam van het oudste en bekendste pretpark van Nederland: De Efteling. 

De 5 zaken die Estland zo succesvol maken

Blog

15 maart 2016

"Crappy weather - so we might as well sit inside and work (code)", het "Skype-yes-we-can-do-it-effect" en het feit dat Estland een klein land is. Enkele van de voornaamste redenen die de Esten ons als verklaring gaven voor hun succes van de afgelopen jaren. 

TERUG NAAR BOVEN TERUG NAAR BOVEN