Ondernemersreizen

open inschrijving

Tijdens onze ondernemersreizen doet u met gelijkgestemde ondernemers inspiratie, kennis en hoogwaardige contacten op. In het najaar van 2024 hebben we 2 reizen waarvoor u zich in kunt schrijven: 5 t/m 13 oktober naar India (New Delhi, Bengaluru en Mumbai) en 2 t/m 9 november naar Silicon Valley. Scroll naar beneden voor meer informatie over deze reizen.

Meegaan op reis daagt u uit om afstand te nemen van uw dagelijkse praktijk. Uw reisgenoten zijn daarbij een bron van inspiratie en blijven dat vaak ook na thuiskomst. Het programma is erop gericht om u in een week tijd zoveel mogelijk inzicht te geven in de genoemde thema’s eventueel aangevuld met specifieke onderwerpen waarin u geïnteresseerd bent, wat VoyEdge middels een intakegesprek met u zal bespreken. Het zal een gezamenlijk programma zijn voor de groep, waarbij we dus ook bezoeken hebben rondom interessegebieden van uw reisgenoten.

We maken een combinatie aan bezoeken die u de verschillende perspectieven laten zien: van de grote corporates, MKB-bedrijven, overheid, kennisinstellingen en ondernemers. We bouwen ruimte in voor het ervaren van de lokale (business) cultuur. We zorgen altijd voor ontmoetingen met managers en leiders op vergelijkbaar niveau of kundige insiders: kortom, geen toeristische rondleidingen of sales verhalen. Elke dag kent een hoog tempo en wordt eventueel afgesloten met een reflectiesessie waarbij deelnemers hun onderlinge ervaringen uitwisselen, inzichten verdiepen en vertalen naar de dagelijkse praktijk.

Open inschrijving

Eén à twee maal per jaar organiseren we een open inschrijvingsreis voor ondernemers waarvoor u zich als individuele deelnemer kunt inschrijven. Na een langere rustpauze in de pandemie tijd, organiseren we begin 2024 weer de eerste open inschrijvingsreis. Zie hieronder de actuele open inschrijvingsreizen.

Delhi, Bengaluru en Mumbai - 5 t/m 13 oktober 2024

Ook zo benieuwd naar één van de snelst groeiende economieën in de wereld? India heeft 1,4 miljard inwoners, inmiddels meer dan China. India biedt een uiterst interessante mix van een snelle groei van een consumerende middenklasse, een hoogopgeleide bevolking die goed Engels spreekt, de beschikbaarheid van een grote hoeveelheid arbeidskrachten, een goed schoolsysteem en grote buitenlandse investeringen. Nieuwsgierig geworden naar dit intrigerende land? Dan is deelname aan deze Inspiratiereis naar India die we organiseren met India expert Noreen van Holstein een unieke manier om samen met gelijkgestemde ondernemers inspiratie, kennis, inzichten en eventuele (handels)contacten op te doen in deze bijzondere wereld.


Meer informatie

Silicon Valley - 2 t/m 9 november 2024

Ook zo benieuwd naar de snelle technologie ontwikkelingen in Silicon Valley en de impact ervan op onze maatschappij en onze eigen sector? Silicon Valley is getuige van een snelle evolutie in AI, met een focus op ethische en duurzame ontwikkeling. De integratie van AI in dagelijkse apparaten en systemen wordt steeds naadlozer, wat duidt op een toekomst waarin AI naast ons bestaat, ons ondersteunt in zowel complexe taken als alledaagse activiteiten. Denk aan zelfrijdende auto's, gepersonaliseerde gezondheidszorg, en intelligente onderwijsplatforms. Silicon Valley zet ook grote stappen in het waarborgen van AI-veiligheid en het aanpakken van de uitdagingen rondom privacy en data-integriteit. Tijdens de reis worden we mede begeleid door experts Rob Adams en Peter de Haas en leert u tevens van uw reisgenoten afkomstig uit diverse sectoren.


Meer informatie

TERUG NAAR BOVEN TERUG NAAR BOVEN