Portfolio

overzicht afgesloten en toekomstige reizen

VoyEdge heeft de afgelopen jaren al bijna 1900 leiders van bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden mee op reis genomen. Tijdens meer dan 130 reizen bezochten we ruim 30 steden in meer dan 20 landen. En we blijven op zoek naar de nieuwste hotspots.

Met veel plezier voegen we elk jaar zo'n 4 à 5 nieuwe bestemmingen toe aan onze ervaring. Dat kunnen we door het gedegen onderzoek dat we voor elke reis doen, en het wereldwijde netwerk dat we in de afgelopen 10 jaar hebben opgebouwd. Zo hebben we een uitgebreide en actuele database ontwikkeld van best practices in diverse vakgebieden en sectoren overal ter wereld. Nieuwsgierig naar onze reizen? Hieronder vindt u een overzicht.

FILTEREN (ÉÉN FILTER TEGELIJK MOGELIJK):

Open inschrijving

Het grootste deel van de reizen die we organiseren zijn voor opdrachtgevers die hun eigen deelnemers meenemen. 1 à 2 maal per jaar organiseren we een open inschrijvingsreis waarvoor u zich als individuele deelnemer in kunt schrijven. Zie hieronder de open inschrijvingsreizen die we voor dit jaar gepland hebben.

Silicon Valley 2 t/m 9 november 2019

Inspiration for Growth Mission naar Silicon Valley: Met collega ondernemers inspiratie, energie, inzichten en contacten opdoen over nieuwe technologie ontwikkelingen en het verder groeien van uw bedrijf. Een kijkje in de toekomst van de wereld, en uw eigen onderneming.

Voor wie?
Heeft u een succesvol bedrijf van minimaal 10 medewerkers en staat u voor een uitdagende nieuwe groeifase? Ga dan met ons mee van 2 t/m 9 november 2019.


Meer informatie

TERUG NAAR BOVEN TERUG NAAR BOVEN