Regiosafari's Rotterdam & Eindhoven

Aankondiging

Na de beperkte bewegingsvrijheid van de afgelopen tijd merken wij bij ondernemers een steeds grotere behoefte om elkaar weer te ontmoeten, kennis uit te wisselen en inspiratie op te doen. En dat hoeft natuurlijk niet altijd ver weg. Ook Nederland is een koploper en deze tijd is een uitgelezen kans om in eigen land inspiratie op te doen. Voor ervaren (serie-)ondernemers en investeerders organiseren wij daarom twee regiosafari’s in Nederland.

Op 24 en 25 september ontdekken we de innovatieve regio Rotterdam en haar wereldhaven. Op 29 en 30 oktober verkennen we Eindhoven, al eerder benoemd tot de meest innovatieve stad wereldwijd met spelers als ASML en de High Tech Campus. Aan beide regiosafari’s kunnen maximaal 15 ondernemers deelnemen. Inschrijven met gebruik van de early bird korting kan tot uiterlijk 17 juli. Vanzelfsprekend houden we rekening met de geldende coronamaatregelen.

Rotterdam
Rotterdam is een jonge, dynamische wereldstad die zichzelf in hoog tempo blijft vernieuwen. Of het nu gaat om de steeds veranderende skyline vol gedurfde architectuur, de slimste haven ter wereld, of de can-do mentaliteit van de bewoners. Tijdens deze regiosafari bezoeken we de Rotterdamse Haven en ervaren we “groot, groter, grootst’ tijdens een boottocht door de tweede Maasvlakte. En we ontmoeten topondernemer Harald Swinkels die zijn ervaring deelt over het groeien en verkopen van de Nederlandse Energiemaatschappij en hoe hij nu zijn persoonlijke ambities in de filmindustrie volgt.

Eindhoven
Eindhoven staat ook wel bekend als de brainport regio. De combi van hoogwaardige techniek en design maakt Eindhoven een uniek stukje Nederland en de slimste vierkante kilometer ter wereld. Tijdens de regiosafari leren we meer over Brainport en krijgen we een tour door de hypermoderne Brainport Industries Campus en zien de fabriek van de toekomst. Ook maken we kennis met de start-up Lightyear, de Nederlandse Tesla-killer op zonne-energie. En ontmoeten we Swinckels Family Brewers, waar we meer inzicht krijgen in de lessen van ondernemerschap van een familiebedrijf, hoe ze omgaan met de verschillende generaties en in groei blijven denken en hoe je goed ondernemerschap voert ten tijden van crisis.

Wil je meer weten over de regiosafari’s en het volledige programma in Rotterdam en Eindhoven? Via info@voyedge.nl kun je de flyers opvragen.

Of neem contact op met Rosalie (06 2498 0427), Natascha, ook voor specifieke informatie over Rotterdam (06 2888 3011) of Ester, ook voor specifieke informatie over Eindhoven (06 4670 6998).

Inschrijven voor de regiosafari’s kan via de VoyEdge website:

TERUG NAAR BOVEN TERUG NAAR BOVEN