Regiosafari Rotterdam

September 2020

De coronatijd biedt kansen, versnelt bestaande ontwikkelingen en dwingt ondernemers om zich opnieuw uit te vinden. Wilt u als ervaren (serie-)ondernemer en investeerder deze tijd benutten voor nieuwe inspiratie, inzichten en hoogwaardige contacten die u verder brengen, prikkelen en uitdagen?

Ga dan mee met de VoyEdge regiosafari naar de dynamische wereldstad Rotterdam. Gedurende twee dagen ontmoet u Rotterdamse topondernemers en maakt u kennis met innovatieve bedrijven, dit alles tegen de achtergrond van een bruisende stad met wereldhaven en no-nonsense mentaliteit. De safari is exclusief toegankelijk voor 15 ervaren (serie-)ondernemers en investeerders.

Rotterdam staat bekend om haar steeds veranderende skyline, de slimste haven ter wereld en de can-do mentaliteit van de bewoners. Tijdens deze safari ervaren we “groot, groter, grootst’ op een boottocht door de Tweede Maasvlakte. Ook ontmoeten we de Rotterdamse topondernemer Harald Swinkels die zijn ervaring deelt over het groeien en verkopen van de Nederlandse Energie Maatschappij en over hoe hij nu zijn ambities in de filmindustrie volgt. En we kijken binnen bij familiebedrijf Kloosterboer, waar we van Klaas Kloosterboer meer horen over hun internationaal opererende familiebedrijf en een kijkje nemen in hun toonaangevende hoogbouwvrieshuis. Verder zien we de maakindustrie van de toekomst op de RDM werf en ontmoeten we innovatieve startups. We ervaren hoe nieuwe technologieën worden toegepast op het gebied van digitalisering, robotisering, additive manufacturing en het gebruik van duurzame energie en materialen.

Inschrijven met early bird korting is mogelijk t/m 17 juli. De finale deadline voor ischrijving is 19 augustus.

Wilt u graag onze flyer met meer informatie ontvangen? Stuur dan een mail naar info@voyedge.nl

TERUG NAAR BOVEN TERUG NAAR BOVEN