Regiosafari Rotterdam

September 2020

De coronatijd biedt kansen, versnelt bestaande ontwikkelingen en dwingt ondernemers om zich opnieuw uit te vinden. Wilt u als ervaren (serie-)ondernemer en investeerder deze tijd benutten voor nieuwe inspiratie, inzichten en hoogwaardige contacten die u verder brengen, prikkelen en uitdagen?

Ga dan mee met de VoyEdge regiosafari naar de dynamische wereldstad Rotterdam. Gedurende twee dagen ontmoet u Rotterdamse topondernemers en maakt u kennis met innovatieve bedrijven, dit alles tegen de achtergrond van een bruisende stad met wereldhaven en no-nonsense mentaliteit. De safari is exclusief toegankelijk voor 15 ervaren (serie-)ondernemers en investeerders.

Rotterdam staat bekend om haar steeds veranderende skyline, de slimste haven ter wereld en de can-do mentaliteit van de bewoners. Tijdens deze safari ervaren we “groot, groter, grootst’ op een boottocht door de Tweede Maasvlakte. Ook ontmoeten we de Rotterdamse topondernemer Harald Swinkels die zijn ervaring deelt over het groeien en verkopen van de Nederlandse Energie Maatschappij en over hoe hij nu zijn ambities in de filmindustrie volgt. En we kijken binnen bij familiebedrijf Kloosterboer, waar we van Klaas Kloosterboer meer horen over hun internationaal opererende familiebedrijf en een kijkje nemen in hun toonaangevende hoogbouwvrieshuis. Verder zien we de maakindustrie van de toekomst op de RDM werf en ontmoeten we innovatieve startups. We ervaren hoe nieuwe technologieën worden toegepast op het gebied van digitalisering, robotisering, additive manufacturing en het gebruik van duurzame energie en materialen.

Inschrijven met early bird korting is mogelijk t/m 17 juli. De finale deadline voor ischrijving is 19 augustus.

Wilt u graag onze flyer met meer informatie ontvangen? Stuur dan een mail naar info@voyedge.nl

Inschrijfformulier

Via onderstaand formulier schrijft u zich in voor de regiosafari naar Rotterdam op 24 en 25 september 2020.  

Inschrijven met de early bird korting kan t/m uiterlijk vrijdag 17 juli 2020.
Om u in te schrijven voor deze reis, moet u tevens de algemene voorwaarden accepteren, waarin o.a. de kosten staan weergegeven bij eventuele annulering. Leest u deze goed door vóórdat u zich inschrijft. 

De programmaprijs met early brid korting bedraagt EUR 1.250,- ex. BTW. Vanaf 18 juli betaalt u EUR 1.350,- ex. BTW. Dit bedrag is voor: 

 • het gehele inhoudelijke programma met bedrijfsbezoeken en ontmoetingen
 • sprekers 
 • reflectiesessie onder begeleiding
 • een uitgebreid elektronisch programmaboek (als iBook voor iPad of iPhone en als pdf voor andere tablets of prints)
 • toegang tot onze besloten website met veel extra informatie
 • de logistieke organisatie

De safari wordt begeleid door een expert uit ons VoyEdge team. Dit bedrag is exclusief de reis- en verblijfkosten.

Korting voor 2 deelnemers van 1 bedrijf
Uit ervaring weten we dat het erg waardevol is om met 2 of meer mensen van hetzelfde bedrijf deel te nemen, doordat beide personen met dezelfde mindset terugkomen in Nederland. Dit stimuleren we dan ook graag. Indien 2 of meer deelnemers van hetzelfde bedrijf meegaan, geeft VoyEdge een korting van EUR 100 per bedrijf.

Reis- en verblijfkosten
De reis- en verblijfkosten voor deze reis hebben we nauwkeurig ingeschat op EUR 495,-. Dit is inclusief:

 • 1 hotelovernachting
 • ontbijt, 2 lunches en een uitgebreide borrel
 • een diner in een bijzondere restaurant
 • een boottocht door de Tweede Maasvlakte
 • lokaal vervoer

De reis- en verblijfkosten worden tegen kostprijs aan u doorberekend (hier zit dus géén marge voor VoyEdge in). Na afloop krijgt u een eindafrekening op basis van de daadwerkelijke kosten.

Heeft u nog specifieke vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Natascha van Walenberg op 06 2888 3011, via e-mail naar info@voyedge.nl of vul ons contactformulier in.

TERUG NAAR BOVEN TERUG NAAR BOVEN