Regiosafari Eindhoven

Oktober 2020

De coronatijd biedt kansen, versnelt bestaande ontwikkelingen en dwingt ondernemers om zich opnieuw uit te vinden. Wilt u als ervaren ondernemer en investeerder deze tijd benutten voor nieuwe inspiratie, inzichten en hoogwaardige contacten die u verder brengen, prikkelen en uitdagen? 

Ga dan mee met de VoyEdge Regiosafari naar de bruisende en dynamische lichtstad Eindhoven. Gedurende twee dagen krijgt u meer inzicht in het innovatieve ecosysteem van dit unieke stukje Nederland en maakt u kennis met verschillende bedrijven, start-ups en ondernemers die meedoen op wereldformaat.

De safari is exclusief toegankelijk voor 15 ervaren ondernemers en investeerders en inschrijven met de early bird korting is mogelijk t/m 17 juli. 

Wilt u graag onze flyer met meer informatie ontvangen? Stuur dan een mail naar info@voyedge.nl.

Inschrijfformulier

Via onderstaand formulier schrijft u zich in voor de Regio Safari naar Eindhoven op 29 en 30 oktober 2020.  

Inschrijven met de early bird korting kan t/m uiterlijk vrijdag 17 juli 2020.
Om u in te schrijven voor deze reis, moet u tevens de algemene voorwaarden accepteren, waarin o.a. de kosten staan weergegeven bij eventuele annulering. Leest u deze goed door vóórdat u zich inschrijft. 

De programmaprijs met early bird korting bedraagt EUR 1.250,- ex. BTW. Vanaf 18 juli betaalt u EUR 1.350,- ex. BTW. Dit bedrag is voor: 

  • het gehele inhoudelijke programma met bedrijfsbezoeken en ontmoetingen
  • sprekers 
  • reflectiesessie onder begeleiding
  • een uitgebreid elektronisch programmaboek (als iBook voor iPad of iPhone en als pdf voor andere tablets of prints)
  • toegang tot onze besloten website met veel extra informatie
  • de logistieke organisatie

De safari wordt begeleid door een expert uit ons VoyEdge team. Dit bedrag is exclusief de reis- en verblijfkosten.

Korting voor 2 deelnemers van 1 bedrijf
Uit ervaring weten we dat het erg waardevol is om met 2 of meer mensen van hetzelfde bedrijf deel te nemen, doordat beide personen met dezelfde mindset terugkomen in Nederland. Dit stimuleren we dan ook graag. Indien 2 of meer deelnemers van hetzelfde bedrijf meegaan, geeft VoyEdge een korting van EUR 100 per bedrijf.

Reis- en verblijfkosten
De reis- en verblijfkosten voor deze reis hebben we nauwkeurig ingeschat op EUR 495,-. Dit is inclusief:

  • 1 hotelovernachting
  • ontbijt, 2 lunches en een uitgebreide borrel
  • een diner in een bijzonder restaurant
  • lokaal vervoer

De reis- en verblijfkosten worden tegen kostprijs aan u doorberekend (hier zit dus géén marge voor VoyEdge in). Na afloop krijgt u een eindafrekening op basis van de daadwerkelijke kosten.

Heeft u nog specifieke vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Ester van Wylick op 06 4670 6998, via e-mail naar info@voyedge.nl of vul ons contactformulier in.

TERUG NAAR BOVEN TERUG NAAR BOVEN