Aankondiging

Regiosafari's Rotterdam & Eindhoven

Na de beperkte bewegingsvrijheid van de afgelopen tijd merken wij bij ondernemers een steeds grotere behoefte om elkaar weer te ontmoeten, kennis uit te wisselen en inspiratie op te doen. En dat hoeft natuurlijk niet altijd ver weg. Ook Nederland is een koploper en deze tijd is een uitgelezen kans om in eigen land inspiratie op te doen. Voor ervaren (serie-)ondernemers en investeerders organiseren wij daarom twee regiosafari’s in Nederland.

VoyEdge zoekt Medior Programmamanager

Aankondiging

12 februari 2020

Heb je een natuurlijke nieuwsgierigheid naar de impact van technologieën zoals AI, 3D printing en blockchain op bedrijfsleven en maatschappij? En heb jij de drive om mensen uit alle hoeken van de wereld aan elkaar te verbinden? Welkom bij VoyEdge!

Mee op ondernemersreis in 2019?

Aankondiging

20 februari 2019

De VoyEdge ondernemersreizen van 2019 zijn bekend. Wilt u als ondernemer even afstand nemen van uw eigen organisatie en in gezelschap van mede-ondernemers kennis en inspiratie opdoen over de verdere ontwikkeling van uw bedrijf? Neem dan deel aan een VoyEdge ondernemersreis.

Uw privacy onder de nieuwe wetgeving

Aankondiging

23 mei 2018

VoyEdge doet er alles aan om uw privacy te waarborgen en we gaan daarom zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Met de nieuwe Europese wetgeving rondom privacy (AVG), hebben wij onze privacyverklaring geactualiseerd. 


 

VoyEdge zoekt back-office coördinator (duizendpoot)

Aankondiging

9 december 2016

VoyEdge is een klein en ambitieus bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen, organiseren en begeleiden van zakelijke inspiratie, kennis- en innovatiereizen voor bestuurders, managers en ondernemers. Per 1 februari of 1 maart 2017 zijn wij op zoek naar een back-office coördinator.

Oudere nieuwsberichten

Nieuwe website in de lucht

Aankondiging

20 september 2016

Na flink wat voorbereidingen is onze nieuwe site vandaag de lucht in gegaan. En daar zijn we trots op! Een geheel nieuw design, en een heel mooi overzicht van al onze reizen. Tevens hebben we het inloggen voor onze deelnemers nog overzichtelijker en gebruiksvriendelijker gemaakt. 

 

 

Op vakantie

Aankondiging

22 juli 2016

Het was een geweldig eerste half jaar! Work hard, play hard - dus we gaan op vakantie van 22 juli t/m 12 augustus. Surfen in Portugal, kamperen in Italië, citytrippen in Berlijn, relaxen in Frankrijk en juichen in Rio. Half augustus zien we elkaar weer! Wishing you a happy summer.

VoyEdger Post maart 2016

Aankondiging

28 maart 2016

De nieuwe VoyEdger Post is uit met onze blog over Estland, ons interview met David Kester en interessante artikelen over ondernemerschap en innovatie voor overheid, kennisinstellingen, bedrijven en ondernemers.

TERUG NAAR BOVEN TERUG NAAR BOVEN