Ester van Wylick

Biografie

Ester van Wylick werkt als Programma Manager bij VoyEdge. Zij heeft een commerciële achtergrond met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van projectmanagement, relatie management en diverse spilfuncties binnen technologische bedrijven.

Klanttevredenheid, dat is haar drijfveer! Zij is een generalist die ervoor zorgt dat het allemaal geregeld is en dat de machine loopt.

Ester heeft zowel gewerkt bij kleine als grote bedrijven. Ze is gestart bij een klein organisatie adviesbureau Monterey en alvorens de overstap gemaakt naar de grote bedrijven zoals KPN en NS. Dit maakt van haar een all-rounder die breed inzetbaar is. Ester is voornamelijk gedetacheerd geweest bij grote bedrijven met een technologische karakter: haar opdrachten waren heel divers en gericht op de grijze gebieden waar niemand zich aan wil wagen. Generieke zaken als project management, dienstverleningsmanagement, hosting & account management maar ook digitale metingen, management rapportages en portal omgevingen zijn een greep uit haar opdrachten. Haar veelzijdigheid en brede generalistische kennis maakt haar een waardevolle aanwinst voor VoyEdge.

Haar interesse in het internationale aspect ligt voornamelijk in de privé sfeer. Veelvuldig de rugzak gepakt en gevlogen naar punt A om maar te kijken hoe je bij B komt om weer terug te vliegen.

ester(at)voyedge.nl

+31 6 4670 6998

LinkedIn

TERUG NAAR BOVEN TERUG NAAR BOVEN