Referenties

Wat zeggen onze klanten over ons?

VoyEdge heeft de afgelopen jaren al bijna 1000 leiders van bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden van nieuwe inspiratie, kennis en contacten voorzien door onze reizen. En we zijn trots op hoe zij dat ervaren hebben! 

Filter referenties op:

Jeroen Heine

Directeur VP Capital

VoyEdge heeft ons meer dan uitstekend begeleid en geadviseerd bij onze inspiratiereis naar China en hebben hierdoor mede bijgedragen dat dit een onvergetelijke trip is geworden. Vanaf het begin was het al duidelijk: dit zijn mensen met relevante aantoonbare ervaring en een (persoonlijke) drive om een absolute unieke ervaring te bieden. Tijdens de reis werd dit bevestigd: overal werd aan gedacht, er werd een goede dagelijkse briefing gegeven (wat wordt van iedereen verwacht, waar gaan we naartoe etc.) en de groep werd goed gelezen zodat er eventueel snel aanpassingen op het programma werden gemaakt. Kortom, VoyEdge heeft een geweldige reis gearrangeerd, heeft tijdens de reis een meer dan professionele begeleiding laten zien en heeft ons op alle facetten ‘ontzorgd’ waardoor iedereen zich volledig op de trip konden richten. Daarnaast was Rosalie ook nog eens een hele gezellige reisgenoot. Kortom bij een volgende inspiratiereis zullen we zeker weer gebruik maken van VoyEdge. Het geeft een zichtbare meerwaarde aan de organisatie en de beleving van de reis.

Opdrachtgever VP Capital China

Bert Verveld

Voorzitter van het College van Bestuur AHK

Wij zijn met de directeuren van de academies, van het Bureau en met het College van Bestuur van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (in totaal 10 deelnemers) begin februari 2020 op een inspiratiereis naar Londen geweest. Diversiteit en innovatie waren de centrale thema’s voor ons bezoek aan collega’s en aan culturele instellingen. Natascha Walenberg heeft deze reis voortreffelijk georganiseerd. De logistieke kant was voor elkaar, waarbij met veel gemak een behoorlijke efficiency werd bereikt in een drukbezet programma. Inhoudelijk wist Natascha de juiste mensen aan tafel te krijgen. Natascha heeft in de voorbereiding goed geluisterd naar alle deelnemers en stemde het programma daar adequaat op af. Ze had zich zo goed ‘ingewerkt’ dat zij bij sommige gesprekken een inhoudelijk ‘zetje’ kon geven om nog meer uit een bezoek te halen. Door deze manier van organiseren ontstaat er een plezierige sfeer met ruimte voor alle deelnemers.

Opdrachtgever AHK werkmissie Londen

Marcel van der Schaaff

Founder NINTES

NINTES heeft in samenwerking met Voyedge twee studiereizen georganiseerd; Silicon Valley en China. Wij hebben de reizen als zeer succesvol ervaren. Wij beoordelen deze reizen met onze deelnemers op een aantal criteria; inhoud (content, organisaties bezoeken en netwerk), organisatie (gastvrijheid, logistiek) en de groepsdynamiek (sfeer en verbinding.) Inhoudelijk zijn beide reizen sterk georganiseerd met bijzondere organisaties in het programma. Met een uitgebreid netwerk kan een zeer divers programma geboden worden. Gastvrijheid en organisatie verlopen perfect. Belangrijk voor al onze deelnemers is de groepsdynamiek. Daar wordt veel aandacht aan besteed en dat is een echte toegevoegde waarde. En daarnaast is het bijzonder prettig samenwerken met team onder leiding van Rosalie!
    
Team NINTES, Marcel vd Schaaff en Wessel Berkman

Opdrachtgever NINTES studiereizen Silicon Valley en China
 

Nienke van de Hoef

Co-founder Scrum Company, agile coach, speaker author

Een droom die uitkwam: met ons hele team van Scrum Company naar Silicon Valley. Met zijn allen naar daar waar Scrum en Agile groot zijn geworden, daar waar innovatie in de genen zit. Natascha van VoyEdge heeft een flinke klus geklaard door precies de goede partijen te benaderen en ons een prachtige mix van ondernemers, inspirators en organisaties voor te schotelen. Dat in combinatie met een teambuildingsprogramma maakt deze trip voor ons onvergetelijk. De reis is intensief en al je zintuigen heb je nodig om indrukken op te doen en te verwerken. Fijn als je dan zo compleet ontzorgd en in de watten gelegd wordt; precies waar ik vooraf op hoopte. Waar de volgende reis naartoe gaat weten we nog niet, maar dat ie met VoyEdge is, is zeker!

Opdrachtgever Scrum Company Silicon Valley

Sjoerd Bruinsma

Relationship Manager Rabobank Twente-Oost

Eind oktober 2016 zijn wij met een groep zakelijke klanten, van onze bank onder begeleiding van Ester van Wylick van VoyEdge naar Silicon Valley geweest. De algemene doelstelling was inspiratie op doen, ervaren hoe het eco-systeem Silicon Valley werkt en onderlinge verbinding creëren bij de deelnemers. De samenstelling van de groep was bijzonder, omdat een deel bestond uit “vaders en zonen”, ervaren en jonge ondernemers. Het was de uitdaging om hiervoor een passend programma te maken. Conclusie is dat Ester daarin meer dan geslaagd is. Het programma was perfect verzorgd; bezoeken aan inspirerende bedrijven, universiteit en sprekers. Daarnaast was er ruimte voor de sociale, culturele en maatschappelijke onderwerpen en ontspanning. Al met al een zeer actieve, innovatieve en uitdagende week. De deelnemers hebben de reis en de professionaliteit van het programma zeer hoog gewaardeerd en in het bijzonder de bijdrage van Ester / VoyEdge daarin. Nog steeds hebben de deelnemers frequent contact met elkaar en zijn er ook samenwerkingsverbanden ontstaan. We kijken al weer uit naar de volgende trip!

Opdrachtgever Rabobank Twente-Oost Inspiratiereis Silicon Valley

 

Joep Verheijen

DGA B-TOO architecten

Een super inspirerende reis! Met VoyEdge naar Sillicon Valley.
Met het ondernemersplatform 24uurinbedrijf hebben we een week lang veel bedrijven bezocht en mensen gesproken. Diverse lezingen en presentaties mogen volgen. Vanuit het ondernemers perspectief van “the Valley”. De hele reis was zeer goed voorbereid en de groep kon soepel door het drukke programma worden geloodst. Ieder bezoek werd van te voren door Rosalie kort ingeleid met achtergrond informatie en bijzonderheden. Persoonlijk zijn er voor mijn bedrijf en mij zaken opgehelderd door de vele inzichten vanuit andere hoek. En een mindset waar bij terugkomst de inzichten zijn omgezet in beleid. En geresulteerd hebben in personeelsuitbreiding, verschuivingen van werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Kortom voor B-TOO en mij persoonlijk een zeer mooie ervaring en groei.

Deelnemer 24U reis Silicon Valley 

Fons Jurgens

Voorzitter Raad van Bestuur, Efteling

Bij de Efteling zijn we op het gebied van service en gastgerichtheid natuurlijk best verwend, maar VoyEdge, en in het bijzonder Rosalie, heeft ons voor en tijdens onze inspiratiereis goed begeleid! In het voortraject is bijzonder goed met ons meegedacht om een kwalitatief programma neer te zetten. Via gedegen research en open communicatie kwam een programma op maat tot stand. Dankzij hun expertise, flexibiliteit en creativiteit hebben wij onze 3 dagen in London uitermate goed benut. De daadkrachtige begeleiding hield ons bij de les en zorgde ervoor dat we overal op tijd en met de juiste voorkennis verschenen, zodat we zoveel mogelijk uit de sessies konden halen. Ook in informele zin verkeerden we in goed gezelschap. Voor ons een prettige kennismaking met de expertise van VoyEdge! 

Opdrachtgever Efteling Inspiratiereis Londen 

Nanne Onland

Executive Director Cargonaut

Geweldig leerzame studiereis gehad naar Silicon Valley. VoyEdge leverde maatwerk op onze interesses en koppelde ons aan relevante personen en bedrijven in de Valley. Alle praktische zaken waren goed geregeld zodat wij als deelnemers ons volledig konden focussen op de inhoud. Met haar kennis, ervaring en fun factor ging Rosalie als onze begeleider de ‘extra mile’. Geweldige ervaring rijker!

Deelnemer Nintes Studytour Silicon Valley 

Dennis Lausberg

Directeur Vastgoedontwikkeling & Beheer, Woonstad Rotterdam

Begin juni ben ik door Rosalie van VoyEdge meegenomen naar het ecosysteem van Silicon Valley. Vanuit een goed zicht op trends en ontwikkelingen heeft zij een programma in elkaar gezet dat voelt als custom made. Een fantastisch programma met bezoeken aan inspirerende bedrijven, vol met ontmoetingen met bijzondere mensen. De energie en creativiteit spat er vanaf. VoyEdge ontzorgt hierbij volledig waardoor jezelf alleen maar hoeft deel te nemen. Maximaal rendement dus. Daarnaast daagt Rosalie op een motiverende manier iedereen uit om zijn reisdoelen te bereiken. Hierdoor haalt iedereen nog net iets meer uit de trip. Zij heeft er voor gezorgd dat er daadwerkelijk een groep ontstond. Ronduit klasse! 

Deelnemer Nintes Studytour Silicon Valley 

Jacob de Rotte

SNS Bank, Bedrijfshoofd ITC

In juni 2016 mocht ik het plezier ervaren om met VoyEdge en Nintes op studiereis te zijn in San Francisco. Rosalie Urselmann van VoyEdge had ons vooraf prima gebrieft en betrokken bij het programma van die week. Het werd een uitermate inspirerende, maar vooral ook, goed verzorgde trip. Het programma was – mede op ons verzoek – vol!

Inspirerende sprekers als Mark Zawacki werden afgewisseld met klinkende namen als Cisco of Singularity University of toelichting op hoe het nu eigenlijk werkt in zo’n eco-systeem als Silicon Valley. Het programma was voor de reis handig gedeeld via een iBooks-editie. Maar zelfs als je die niet bij je had, zorgde Rosalie er continue voor dat je wist wat je te wachten stond.

Als deelnemer had je nergens omkijken naar: vervoer was prima geregeld, eten was afwisselend en ook aan fun-elementen was gedacht (Tip: ga vooral fietsen in San Francisco, je ziet zoveel meer van deze mooie stad). 

Deelnemer Nintes Studytour Silicon Valley 

René Frijters

Oprichter en Directeur Knab

In Mei 2016 ben ik met een groep relaties van Prowareness naar Sillicon Valley geweest. Heb daar een waanzinnig inspirerend programma mogen volgen, opgezet door Rosalie Urselmann. Werkelijk fantastische sprekers ontmoet van toonaangevende bedrijven. Had bijv. niet verwacht dat we, als een paar ‘eenvoudige Nederlanders’, de CTO van Cisco zouden ontmoeten. Het draait allemaal om relaties opbouwen en onderhouden. En daar is Rosalie ijzersterk in. Ook al was het een zeer intensief programma, kwamen we met veel energie en inspiratie terug. VoyEdge ontzorgt je voor 100% door alles uitstekend te organiseren. Je mag het geen volledig verzorgde vakantie noemen, maar komt er wel in de buurt. Gewoon doen als je met relaties op stap wilt of zelf geïnspireerd wil worden. 
(René heeft tevens deze blog geschreven over zijn "lessons learned")

Deelnemer Prowareness inspiration tour Silicon Valley 

Erik van Keulen

Voorzitter Landelijk Overleg Secretarissen Universiteiten

VoyEdge heeft op een voortreffelijke wijze de werkmissie naar Finland georganiseerd. Ze zorgen voor een uitstekend, effectief en zeer informatief werkbezoek, dat in een uiterst prettige en ontspannen sfeer is verlopen. Ze zorgen voor de juiste gesprekspartner en regelen alles tot in de puntjes. 

Opdrachtgever werkmissie Landelijk Secretarissen Overleg Universiteiten Finland 

 

 

Jef van de Riet

Secretaris CvB Radboud Universiteit

De organisatie en de begeleiding van de werkmissie naar Finland was van een hoog professioneel niveau. 

Deelnemer werkmissie Landelijk Secretarissen Overleg Universiteiten Finland 

Bert-Arjan Millenaar

Managing Partner NLC

De reis naar Silicon Valley was een eye opener en een grote inspiratie voor ondernemerschap. Voortreffelijke organisatie door VoyEdge en een mooie groep deelnemers. 

Deelnemer Inspiration for Growth mission Silicon Valley 

Dennis Sievers

Co-founder en Search Partner Webiteers

Natascha, Ester en Rosalie hebben onze studiereis met Stichting Fris naar Tallinn echt tot in de puntjes verzorgd. Van ontbijt tot en met het avondeten, het dagprogramma en de informatievoorziening vooraf, tijdens en na de reis zijn bijzonder goed georganiseerd. Aanrader als je met een gerust gevoel een zakelijke reis wilt (laten) organiseren. 

Deelnemer Stichting Fris Twente Nieuwe Media reis Tallinn (Estland)

Hans Bouma

Eigenaar /directeur Hans Bouma informatieve communicatie

Rosalie Urselmann heb ik leren kennen als een gedreven en uiterst professionele organisator en begeleider van themareizen. Zij weet niet alleen op deskundige wijze programma's te ontwikkelen en reisdoelen voor speciale groepen te ontsluiten, zij is tevens een bijzonder aangename metgezel op de reis. Ze heeft zowel oog voor het welbevinden van de groep in zijn geheel alsook voor de wensen van de individuele leden daarvan.

Deelnemer aan Inspiratiereis Rabobank Noord en West Twente naar Krakau

Arnoud Odding

Directeur Rijksmuseum Twenthe

VoyEdge heeft deze reis uitstekend georganiseerd, met veel aandacht voor de individuele behoeftes van het flink uiteenlopende gezelschap. 

Deelnemer Inspriatiereis Silicon Valley Gemeente Enschede 

Mike Holsheimer

Accountmanager Economie & Werk at Gemeente Enschede

Door VoyEdge meegenomen in het ecosysteem van Silicon Valley. Veel kennis en kunde aanwezig waardoor de missie de verwachtingen heeft overtroffen. Ondanks diversiteit aan deelnemers, is door maatwerk eenieder aan bod gekomen om zijn of haar doelstellingen voor de missie te bereiken. Kortom een meerwaarde die tot op vandaag de dag zijn effect heeft.

Opdrachtgever voor Inspiratiereis Silicon Valley van Gemeente Enschede 

Erik van Engelen

Directeur Consumenten Eneco

In 2015 hebben we met een groep vanuit Eneco Consumenten een studiereis gemaakt naar Silicon Valley. Belangrijkste doel was om inspiratie op te doen rondom het onderwerp “versnelling van innovatie”, gedeelde visie creëren op dit onderwerp en teambuilding. Zo’n reis maak je niet vaak en is een behoorlijke tijdsinvestering. Daarom is optimale voorbereiding, de organisatie van de reis zelf en begeleiding ter plaatse essentieel. Juist omdat je een week het maximale eruit wilt halen is de hoge mate van professionaliteit van VoyEdge key geweest in het succes van de trip. Zij kennen de omgeving erg goed en hebben zeer goede contacten ter plaatse. En letten er ook op dat het programma zodanig wordt ingedeeld dat het doel van de reis niet uit het oog verloren wordt. De waardering van alle deelnemers is zeer hoog geweest. Het hele programma en de reis is perfect verlopen. En dat is voor een heel groot deel te danken aan VoyEdge. 

Opdrachtgever studiereis Eneco Consumenten naar Silicon Valley 

Jasper Kapper

Oprichter/CEO Roadsoft

Een reis vol inspiratie! Het programma van de Londen reis zat vol met inspiratie en positieve verassingen. Bovenal was ik verrast door het aantal kwalitatieve ontmoetingen met bedrijven als Google, Innocent en bijvoorbeeld Unilever. We werden bij alle bedrijven met evenveel enthousiasme ontvangen en geïnspireerd. Het was duidelijk dat VoyEdge hier in de voorbereidingen de hand in heeft gehad. Een deelname aan de reis naar Silicon Valley staat hoog op mijn verlanglijstje. 

Deelnemer aan London Scale-up Experience 

Paul van Oostenrijk

Ondernemer Cloudyday

Leuke, leerzame, inspirerende reis gehad, in gezellig groepsverband en goed gevuld inspirerend programma. Absoluut een aanrader om eens te doen als je interesse hebt. 

Deelnemer aan Inspiration for Growth Mission naar Silicon Valley 

 

Michiel van der Meer

Consultant, ondernemer, investeerder online businesses

Net terug van de reis en kan niet anders zeggen dat het elke euro/dollar waard is. Het was een fantastische mix tussen start-ups, gevestigde grotere bedrijven en universitaire instellingen. Na een week is je echt duidelijk waarom Silicon Valley zo'n speciaal ecosysteem is wat nauwelijks gekopieerd kan worden. En daarmee bedoel ik dat je het "voelt" tot diep in je eigen haarvaten. Mooie ervaring waar je energiek en geïnspireerd van terug komt.

Deelnemer aan Inspiration for Growth Mission naar Silicon Valley en Inspiration for Growth Mission 

Ruud Bollen

CFO Universiteit Maastricht

VoyEdge verzorgt al een aantal jaren studiereizen voor de financieel directeuren van de Nederlandse universiteiten, verenigd in het CFA. Op basis van de keuzen van de universiteiten neemt VoyEdge het initiatief voor het bezoeken van instellingen, Ministeries e.d. Dit gebeurt heel gericht door hun grote netwerk, met kennis van zaken over de materie en tot ieders volle tevredenheid. De vaste begeleider tijdens de reizen, Natascha Walenberg, zorgt voor een prima voorbereiding en leidt de groep op een bijzonder prettige manier door de hele reis met een goede mix tussen het zakelijk programma en ontspanning. Waar nodig wordt snel geïmproviseerd: vlak voor vertrek naar München werd een staking afgekondigd door Lufthansa personeel. Er werd snel een aantal alternatieven voorgelegd, zodat op individuele wensen kon worden ingesprongen en de reis alsnog tijdig en voorspoedig kon verlopen. Een aanrader dus! 

Opdrachtgever voor CFO's Universiteiten naar München, deelnemer programma's Israël, Oresund regio en Zwitserland 

Bernadette Langius

Lid College van Bestuur van Vrije Universiteit Amsterdam

In de afgelopen drie jaar heb ik zowel als deelneemster als opdrachtgeefster deelgenomen aan een door VoyEdge georganiseerde studiereis (4 versus 1). Zowel qua inhoudelijkheid als qua logistiek was alles werkelijk van een uitstekend niveau. Ontwerp en invulling van de reis vindt plaats in co-creatie, waarbij VoyEdge op basis van specifieke behoeften en wensen alle contacten legt en alles regelt. VoyEdge heeft kennis van de lokale omstandigheden en ontwikkelingen en weet ook een verrassingselement in te bouwen wat extra toegevoegde waarde heeft. 

Opdrachtgever voor Werkmissie VU Amsterdam naar Berlijn en deelneemster aan CvB leden  naar Azie, CvB leden naar Israel, CvB leden naar Berlijn en CvB leden naar Italie

Marc Woesthuis

Voorzitter Stichting Fris en Directeur TriMM

"VoyEdge heeft tussen 2012 en 2015 drie reizen georganiseerd naar Hamburg, Keulen en Berlijn voor ons platform van ondernemers, overheid en kennisinstellingen. Elke keer bleek VoyEdge in staat met veel inhoudelijke kennis van zaken een zeer goede match te kunnen maken tussen de wensen van de deelnemers en de te bezoeken organisaties op de bestemmingen. Tijdens de reizen werden we aangenaam verrast door de bedrijven en de andere organisaties die we bezochten. Daarnaast wist VoyEdge een goede mix te vinden tussen inhoudelijk programma, reflectie sessies op bijzondere locaties en ontspanning. Voor ons een waardevolle bijkomstigheid is het feit dat de gehele praktische organisatie van communicatie  met deelnemers, logistiek en begeleiding ter plaatse ook door VoyEdge werd geregeld. Ik beveel VoyEdge van harte aan als partner om uw innovatiereizen mee te organiseren". 

Opdrachtgever voor Stichting Fris Twente Nieuwe Media reizen naar Tallinn, Berlijn, Keulen, Hamburg

 

Bas Olde Hampsink

Innovatie Regisseur bij Saxion Hogeschool

VoyEdge past zich perfect aan bij de doelen en kenmerken van de groep. Hierbij weten ze een perfecte mix te organiseren tussen inhoudelijke zaken en randgebeuren. Door een gedegen voorbereiding van VoyEdge word je als het ware door de gehele reis geleid. Waarbij aandacht voor de vooraf gestelde doelen centraal staat. Aanrader! 

Deelnemer aan Stichting Fris Twente Nieuwe Media inspiratiereis naar Berlijn 

Waldo Yntema

Eigenaar Squal

Een inspiratiereis met VoyEdge is altijd weer super georganiseerd maar bovenal vol inspiratie, ideeën en nieuw contacten. Kortom twijfel niet langer maar ga mee. 

Deelnemer aan Stichting Fris Twente Nieuwe Media isnpiratiereis naar Berlijn  

Jeroen de Swart

CFO Van Dijk Educatie

De door VoyEdge georganiseerde reis naar Silicon Valley namens de Rabobank was een gevarieerde en inspirerende ervaring waarbij VoyEdge met haar uitgebreide netwerk voor uitstekende introducties heeft gezorgd en uitblonk door haar professionele ervaring.

Deelnemer aan Inspiratiereis Rabobank IJsseldelta naar Silicon Valley

Herman Tuininga

CEO en DGA, Salland Electronics

VoyEdge heeft de inspiratiereis naar Silicon Valley zeer professioneel georganiseerd met aandacht voor detail

Deelnemer aan Inspiratiereis Rabobank IJsseldelta naar Silicon Valley

Gerard Dresens

Algemeen Directeur Loyall ICT Group

VoyEdge heeft ons in een korte tijd met een degelijk programma en een goed georganiseerde reis een uniek inzicht geboden in leven en werken in Silicon Valley. In een 'pressure cooker reis' hebben we verhalen gehoord en inspiratie opgedaan waar je als individu alleen maar van kunt dromen. 

Deelnemer aan Inspiratiereis Rabobank IJsseldelta naar Silicon Valley

Monique van der Linden

Beleidsadviseur Vrije Universiteit van Amsterdam

De samenwerking met VoyEdge voor onze study trip naar Berlijn was zeer goed. Kwaliteit, inhoud, enthousiasme, meedenken, perfectionisme en flexibiliteit zijn begrippen die allemaal op VoyEdge van toepassing zijn. De organisatie van zowel het inhoudelijke als het sociale en praktische programma is in zijn totaliteit in zeer goede handen bij VoyEdge. 

Deelnemer aan inspiratiereis "New Business Operations Programma" Vrije Universiteit van Amsterdam naar Berlijn

Erik van Keulen

Secretaris CvB Universiteit Twente

VoyEdge heeft zich onderscheiden als een zeer professioneel bureau, zowel in de voorbereiding, tijdens de studiereis als na terugkomst. In goede afstemming met de opdrachtgever is een inhoudelijk sterk programma gerealiseerd. Tijdens de studiereis bleek alles perfect geregeld. 

Deelnemer aan "Werkmissie Digitalisering onderwijs en onderzoek" Universiteit Twente - Sillicon Valley 

Marc van der Linden

Lid Raad van Bestuur Eneco

Wij hebben als Eneco een succesvolle trip naar Silicon Valley gehad, vooral ook dankzij de uitstekende organisatie van VoyEdge. Door VoyEdge's professionaliteit, kleinschaligheid en persoonlijke benadering een goede kennis- en inspiratiereis. Door korte lijnen en daadkracht hebben we snel samen een maatwerkreis vastgesteld. Een volgende keer gaan we zeker weer met VoyEdge in zee.

Opdrachtgever & deelnemer aan Eneco studytour Sillicon Valley 

Dirk Currie

CEO Telesur

Ik nam in april 2014 op uitnodiging van Divitel en georganiseerd door VoyEdge deel aan een executive tour in Silicon Valley, California, USA. De ervaring was heel bijzonder. Mensen te ontmoeten van verschillende bedrijven en instanties en diverse culturen was één van de bijzonderheden van deze tour en een ervaring die ik niet zou willen missen. Het tweede bijzondere was kennis te maken met Silicon Valley als het hart van innovatie en startup companies in de wereld op het gebied van technologie en met name ICT en multi media technologie. Het was bijzonder om kennis te mogen maken met het ecosysteem dat zorgt voor deze ontwikkeling en te weten dat dit bijna op natuurlijke wijze is ontstaan en niet echt gepland. Een bijzonderheid hierbij is dat "failure is normal"; if you have never failed you have never done something and therefore never learned anything. Dit is uitzonderlijk omdat in vele andere landen en culturen failure als negatief wordt ervaren. Ik heb bijzonder veel geleerd en ben daardoor beter in staat het klimaat van ondernemerschap en innovativiteit in Suriname te helpen ondersteunen.
Dank aan een ieder die mij hiertoe in de gelegenheid heeft gesteld. Een levenservaring die mij altijd zal bijblijven. 

Deelnemer aan 'Inspiration Journey Sillicon Valley' in opdracht van Divitel 

Bas van der Veen

Professor Innovative entrepreneurship in Construction, Saxion Hogeschool

Top qualities: Great Results, Personable, Expert.

From the first preparations to the post-mission follow-up, Rosalie's work on our six day trip on Clean Tech around the San Francisco Bay Area was just excellent. It was not just about organising a business trip: it was about connecting people and making sure the mission goals were met. Her knowledge, network, boundless enthousiasm and warm dedication to the group members made this journey more than worthwhile. 

Deelnemer aan Twente CleanTech Mission to Silicon Valley vanuit opdrachtgever Gemeente Enschede

Harry Webers

Voorzitter Stichting Kiemt

VoyEdge is erin geslaagd om een gevarieerd, maar tevens exclusief programma te organiseren, waarbij prominente inleiders ons mee hebben genomen naar de achtergronden en succesfactoren van Silicon Valley. Ook hebben we bijzondere locaties mogen bezoeken zoals Stanford, Cisco en Tesla. Alles bij elkaar voldoende inspiratie en input voor nieuwe ideeën en plannen. Verder waren zaken als logies, logistiek en food and beverages prima geregeld. Alles bij elkaar een professioneel georganiseerde reis, die precies op maat van de verschillende deelnemers was gemaakt. Chapeau. 

Deelnemer aan de Provincie Gelderland Inspiratiereis naar Silicon Valley 

Hans Kornmann

CEO Divitel

Rosalie en Natascha van VoyEdge waren onze gastvrouwen op onze trip naar Silicon Valley, september 2012. VoyEdge verzorgde een zeer goed gevuld en zorgeloos programma bestaande uit; bezoeken aan universiteiten, bedrijven, overheid, ondernemers, groepsdiscussies, voorzien van de nodige dosis ontspanning, uitstekende restaurants en delicate plekjes rondom Silicon Valley, de Bay Area. Geheel geeft een goed beeld van het eco-systeem rondom innovatie, ondernemerschap en geld, in Silicon Valley. Zelf kom ik vaker in de Bay Area voor zaken, echter deze reis geeft een veel beter beeld van wat er wekelijk afspeelt. Iets wat je zelfstandig niet zal kunnen regelen. Rosalie is het best te beschrijven als een echte parallel entrepreneur, uitstekende gastvrouw, chauffeur, gids, regelaar, reisleidster, soms reis mama en dagelijks ook nog moeder. Door haar gedrevenheid, kundigheid en ervaring beweegt ze zich zeer gemakkelijk door de Bay Area. Ik heb het ondervonden als een inspirerende reis waarvan je behalve ideeën ook nog een goed netwerk kan overhouden. Kortom; warm aanbevolen voor mensen die “out of the daily box” ideeën en inspiratie willen bijtanken. 

Deelnemer aan Inspiration for Growth Mission naar Silicon Valley, later opdrachtgever voor een Divitel inspiratiereis naar Silicon Valley 

Joris Kok

Directeur en partner KplusV Organisatie advies

Wat een reis! Of beter gezegd wat een beleving van ondernemerschap. Een week innovatieve bedrijven bekijken van kleine hoopvolle startups met veel VC geld, tot en met gearriveerde giganten zoals Google en LSI die nog geen jaar vooruit kunnen kijken. Silicon Valley gaat over ondernemers en ondernemen en veel minder over ondernemingen die streven naar behoud van marktaandeel. VoyEdge is top, Rosalie en Natascha snappen waar ondernemers mee bezig zijn, wat ze zoeken en waarom ze dit willen zien. 

Deelnemer aan Inspiration for Growth Mission naar Silicon Valley 

Willem te Beest

Vice-voorzitter College van Bestuur Universiteit Leiden

Aan allen die een (studie)reis of werkbezoek willen (laten) organiseren kan ik VoyEdge, warm aanbevelen. Rosalie Urselmann legt de contacten met de te bezoeken organisaties, maakt afspraken over het programma, regelt de reizen, transfers, (verrassende) diners en overnachtingen. Zij neemt zelf deel aan de werkbezoeken (en zorgt voor prachtige fotoshoots), zodat we nooit voor verrassingen komen te staan. Het is daarnaast een genoegen dat Rosalie deel uitmaakt van ons gezelschap. 

Opdrachtgever en deelnemer aan werkmissies naar Silicon Valley, Zwitserland, Engeland, Hong Kong en Singapore, Israel, Berlijn, Italië, Denemarken en Zweden

Kathy van Eijkelenburg

Directeur en Eigenaar Trimm Interactieve Media

Rosalie was tijdens onze reis naar Silicon Valley onze gastvrouw, reisleidster, 'mama', inhoudsdeskundige, wandelende agenda, culinaire gids, fotografe, chauffeuse, en nog veel meer. Met andere woorden ze was onze neverlost. Door haar organisatietalent in combinatie met haar inhoudelijke deskundigheid en de persoon die ze is, heeft zij ervoor gezorgd dat wij een onvergetelijke en inspirerende reis hebben gehad. Ik beveel haar dan ook van harte aan. 

Deelneemster aan Inspiration for Growth Mission naar Silicon Valley 2011 

Leo Stelloo

Directeur OV Software

Na tien jaar ondernemen denk je dat je het allemaal wel weet en ben je toch veel bezig met de dagelijkse gang van zaken. Deze week naar Silicon Valley was fantastisch, omdat het me de tijd gaf om met andere ondernemers van gedachten te wisselen, me te laten inspireren door Amerikaanse ondernemers, managers en professoren en dat allemaal in het altijd boeiende Silicon Valley. Ik heb er leuke Twentse contacten aan over gehouden en ook een aantal ideeën welke ik bij thuiskomst direct heb opgepakt. De reis heeft concreet geresulteerd in een aantal acties welke ons bedrijf, onze mensen en onze klanten meetbaar voordeel opleveren. Deze reis is een echte aanrader! 

Deelnemer aan Inspiration for Growth Mission, en sindsdien tevens deelnemer aan Inspiratiereis China, London Scaleup Experience, en Stichting Fris Nieuwe Media reis Tallinn

Remco Lucassen

Manager Internationale Handel, Kamer van Koophandel

Rosalie has organized a very succesful cleantech mission to Silicon Valley. If you are ever planning a group mission to the states, Rosalie (VoyEdge) should be in your short list to organize it! Besides that, she is a very pleasant person to work with. 

Deelnemer aan Twente CleanTech Mission to Silicon Valley en opdrachtgever en deelnemer aan de Inspiration for Growth Mission 

William Sanchez

Beleidsadviseur Gemeente Enschede

It has been a great pleasure to work again with Rosalie (VoyEdge). Without her keen business experience and extensive network our business / study trip to Silicon Valley wouldn't have led to many inspiring meetings which started a good number of joint ventures. Above that, she gives the interaction between the participants a lot of attention which makes this trip a succesful networking experience. To close, she has an excellent feeling for restaurants. 

Opdrachtgever en deelnemer aan Twente CleanTech Mission to Silicon Valley 

Prof. Dr. Steef Peters

Academisch Directeur, Lemniscaat School of Management

Lemniscaat, School of Management, is using study tours for their students. The purpose of those tours is to let them get into contact with the foreign academic culture and the business activities in a specific area. VoyEdge is supporting Lemniscaat organizing the study tour. This is a kind of special activity because of the academic and the professional intake. 
Our experience with VoyEdge is very good, because VoyEdge is using a very structured approach for the whole set up of the study tour. This approach results in a very good planning plus a clear idea what to expect.
The best was, however, the study tour itself. Because of the good structured approach the students had the feeling of be in a completely special designed tour going from one experience to the next. The students were so enthusiastic that after the tour they asked to be invited to join the tour of the next group of students. To my opinion that is the best recommendation you can get. 

Opdrachtgever en deelnemer aan de Lemniscaat Executive MBA Crossmedia Studytour  

Logo's opdrachtgevers

TERUG NAAR BOVEN TERUG NAAR BOVEN