Claire Freling

Biografie

Claire Freling werkt op projectbasis als Programmamanager bij VoyEdge. Zij heeft bedrijfs- en internationaal recht gestudeerd en beschikt over meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van projectmanagement, relatiemanagement en onderwijsontwikkeling.

VoyEdge biedt voor Claire een nieuw perspectief om naast haar consultancywerk haar kennis en kunde in te zetten op het gebied van innovatie- en inspiratiereizen.

Claire heeft veel ervaring in het commerciële en in het beroepsonderwijs. Als consultant en eigenaar van ISEO Consult werkt zij op het snijvlak van onderwijs, overheid en bedrijfsleven.

Claire is haar loopbaan begonnen bij de LOI en heeft daar veel ervaring opgedaan met onderwijsontwikkeling en vernieuwing. Zij is onder andere één van de grondleggers geweest van de LOI Hogeschool. De overstap naar de brancheorganisatie VTL (transport en logistiek) heeft haar blik gericht op het logistieke werkveld. Een bedrijfstak die in toenemende mate te maken heeft met een internationaal/mondiaal speelveld.

Als consultant heeft Claire meer dan 10 jaar ervaring met het uitvoeren van uiteenlopende projecten, nationaal en internationaal, voor diverse branches en bedrijven. Vernieuwing en resultaatgerichte innovaties zijn daarbij sleutelwoorden. Vaak in een complexe omgeving met stakeholders die soms zowel gedeelde als tegengestelde belangen hebben.

De kracht van Claire ligt in het motiveren en inspireren. Altijd op zoek naar nieuwe inzichten en verrassende antwoorden op vragen waar je met leren en innoveren tegenaan kan lopen.

Claire beschikt over een brede belangstelling die niet bij de landsgrenzen ophoudt. Ze is gek op een rondje golf en zet zich graag in voor een hondenasiel in Spanje.

In haar enthousiasme neemt ze anderen graag op sleeptouw. Of dat nu een challenge is voor een goed doel of een golf/champagnereis met vrienden, voor iedere gelegenheid en met iedere groep is er wat moois van te maken.

TERUG NAAR BOVEN TERUG NAAR BOVEN