AI Horizon Silicon Valley 2024

NOVEMBER 2024

Silicon Valley staat als legendarische broedplaats van technologische innovatie wereldwijd bekend als het hart van de AI-revolutie. Tijdens ons bezoek aan Silicon Valley (2 t/m 9 november 2024) krijg je de unieke kans om te leren van toonaangevende AI-experts, innovators en visionairs. Tegelijkertijd is dit de week dat op 5 november de presidentsverkiezingen plaatsvinden. Een mooie manier dus om dit evenement met wereld impact van dichtbij mee te maken! We bezoeken wereldberoemde techgiganten, waar de toekomst van AI dagelijks vorm krijgt. We verkennen de dynamische startup-scene en ontdekken hoe jonge ondernemingen baanbrekende AI-toepassingen ontwikkelen. Silicon Valley is niet alleen een plek waar geschiedenis wordt geschreven, het is ook de plek waar je de toekomst van AI in actie ziet. Van geavanceerde machine learning-algoritmes tot revolutionaire robotica en AI in bijvoorbeeld de gezondheidszorg of automotive – je vindt het allemaal hier.

Voor wie
Deze reis is bedoeld voor ondernemers en directieleden. De sector waarin u werkzaam bent maakt daarbij niet uit: we streven juist naar een mix van sectoren binnen de groep. Tijdens de reis zullen we tevens aandacht besteden aan hoe zaken te gaan doen in de VS en dan specifiek rondom deze technologiën.

Wat levert deelname u op?
Inspiratie, kennis en inzichten over ontwikkelingen in Silicon Valley ten aanzien van:

 • Technologische ontwikkelingen met een focus op AI.
 • Hoe (snel) adopteren de bedrijven in Silicon Valley AI en hoe zien zij de toekomstige ontwikkelingen.
 • Ethische en sociale gevolgen.
 • (Geo)politieke ontwikkelingen als gevolg van of oorzaak van technologie ontwikkelingen.
 • Privacy panic zoals gezichtsherkenning, fake news checks.
 • Datasharing.
 • Dystopie en utopie van AI.
 • Toepassing van AI in diverse sectoren: we scherpen dit aan op basis van de sectoren van de verschillende deelnemers. Denk bv aan sectoren als Gezondheidszorg, Mobiliteit, Energiebeheer, Financiën, E-commerce en Retail, Onderwijs, Productie en Logistiek, Overheid, etc.
 • Een breed beeld van technologische, economische en maatschappelijke ontwikkelingen in de Verenigde Staten en Silicon Valley specifiek.
 • Handvaten om zaken te gaan doen in de VS.
 • Een bijzonder sterk netwerk met uw medereizigers en kennis- en ervaringsuitwisseling binnen de groep.
 • Relaties met leiders uit het Amerikaanse bedrijfsleven.

Programma
Wij hebben een concept programma ontwikkeld om u een eerste idee te geven. Tegelijkertijd maken wij altijd een maatwerk programma op basis van intakegesprekken met de deelnemers en stemmen het programma zo verder af op de groep. Voor het programma in meer detail, neem contact met ons op.

Geïnteresseerd?
Heeft u interesse in meer informatie, neem dan contact op met Rosalie Urselmann op +31 (0)6 2498 0427, via e-mail op info@voyedge.nl of via het contactformulier op onze website. Indien u al besloten heeft mee te willen gaan, kunt u zich middels het formulier hieronder meteen inschrijven.

Inschrijfformulier

Via onderstaand formulier schrijft u zich in voor de AI Horizon Silicon Valley 2024 reis van zaterdag 2 t/m zaterdagochtend 9 november 2024. 

Inschrijven kan tot en met 15 juli 2024.
Om u in te schrijven voor deze reis, moet u tevens de algemene voorwaarden accepteren, waarin o.a. de kosten staan weergegeven bij eventuele annulering. Leest u deze goed door vóórdat u zich inschrijft. 

De programmaprijs bedraagt EUR 2.950 ex. BTW. Dit bedrag is voor het gehele inhoudelijke programma met alle bedrijfsbezoeken en ontmoetingen, sprekers, sightseeing activiteiten, reflectiesessies onder begeleiding, een app voor gebruik tijdens de reis met uitgebreide informatie over het programma, toegang tot de VoyEdge website met extra informatie, een kick-off bijeenkomst voor vertrek, en een follow-up bijeenkomst na afloop van de reis in Nederland. De reis zelf wordt begeleid door Rob Adams van Six Fingers, Peter de Haas van Nabigeta en Rosalie Urselmann vanuit het VoyEdge team.
Dit bedrag is exclusief de reis- en verblijfkosten.

Korting voor 2 deelnemers van 1 bedrijf
Uit ervaring weten we dat het erg waardevol is om met 2 of meer mensen van hetzelfde bedrijf deel te nemen, doordat beide personen met dezelfde mindset terugkomen in Nederland. Dit stimuleren we dan ook graag. Indien 2 of meer deelnemers van hetzelfde bedrijf meegaan, geeft VoyEdge een korting van EUR 400 per bedrijf.

Reis- en verblijfkosten (exclusief vliegticket)
De reis- en verblijfkosten voor deze reis hebben we ingeschat op EUR 2.600 - EUR 2.800. Dit is inclusief 6 hotelovernachtingen in het Stanford Court hotel (4*) in San Francisco, ontbijt, lunches, diners in bijzondere restaurants, fietsen over de Golden Gate brug, lokaal vervoer (privé bussen of taxi’s) maar exclusief het vliegticket van Nederland naar San Francisco. De reis- en verblijfkosten worden tegen kostprijs aan u doorberekend (hier zit dus géén marge voor VoyEdge in). Na afloop krijgt u een eindafrekening op basis van de daadwerkelijke kosten.

Boeken vliegticket
Een vliegticket kunt u zelf boeken naar eigen wensen of kan VoyEdge voor u meeboeken. De kosten voor een rechtstreeks KLM Economy ticket Amsterdam – San Francisco retour bedragen tussen de EUR 1.100 en 1.300 afhankelijk van de periode van boeken. De kosten voor een Business Class ticket kunnen sterk fluctueren afhankelijk van het moment van boeken.

Het programma wordt afgestemd op de volgende vluchten:

 • Heen: KLM 605 AMS – SFO (San Francisco) op zaterdag 2 november 2024, 10:00 – 13:00
 • Terug: KLM 606 SFO – AMS op vrijdag 8 november 2024, 14:05 – 09:15 (+1 dag)

Indien u gebruik wilt maken van deze vlucht, boekt VoyEdge deze kosteloos voor u mee tegen het geldende tarief op de dag van boeking. We boeken dan tevens CO2 compensatie mee voor uw vlucht. We werken als VoyEdge hiervoor samen met de Climate Neutral Group.

Indien u andere vluchttijden/ dagen wilt, kan VoyEdge dit in overleg ook voor u boeken tegen een handling fee van EUR 75. U bent uiteraard ook vrij uw eigen vliegticket te boeken. Indien u uw vliegticket zelf boekt, willen we u vragen te wachten met de definitieve boeking totdat wij aan u bevestigd hebben dat uw deelname definitief is en de reis doorgang zal vinden.

Heeft u nog specifieke vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Rosalie Urselmann op +31 6 249 80 427, e-mail naar info@voyedge.nl.

Inschrijfformulier
Via onderstaand formulier schrijft u zich in voor de AI Horizon Silicon Valley 2024 reis van zaterdag 2 t/m zaterdagochtend 9 november 2024. 

TERUG NAAR BOVEN TERUG NAAR BOVEN