India Experience 2024

OKTOBER 2024

Ook zo benieuwd naar één van de snelst groeiende economieën in de wereld? Ga van 5 t/m 13 oktober 2024 met ons mee naar India!
India heeft 1,4 miljard inwoners en heeft volgens de United Nations recent China in bevolkingsaantallen ingehaald. India biedt een uiterst interessante mix van een snelle groei van een consumerende middenklasse, een hoogopgeleide bevolking die goed Engels spreekt, de beschikbaarheid van een grote hoeveelheid arbeidskrachten, een goed schoolsysteem en grote buitenlandse investeringen. Het speelt inmiddels in diverse sectoren een grote rol in de wereldeconomie. Daarnaast is het land rijk aan cultuur, religie en historie. Nieuwsgierig geworden naar dit intrigerende land? Dan is deelname aan deze Inspiratiereis naar India die we samen organiseren met India expert Noreen van Holstein een unieke manier om samen met gelijkgestemde ondernemers inspiratie, energie, inzichten en eventuele (handels)contacten op te doen in deze bijzondere wereld.

Voor wie?
Deze reis is bedoeld voor (MKB) ondernemers. De sector waarin u zich bevindt maakt daarbij niet uit: we streven juist naar een mix van sectoren binnen de groep.

Wat levert deelname u op?
Inspiratie, kennis en inzichten over ontwikkelingen in India ten aanzien van:

 • Breed macro-economisch beeld van India en haar economisch ecosysteem:
 • Wat maakt India tot één van de snelst groeiende economieën? Hoe werken de verschillende krachten samen in deze economie? We nemen een kijkje bij zowel Westerse investeerders, als bij Indiase (familie)bedrijven.
 • Inzicht in diverse sectoren: de bezoeken in India stemmen we af op de interesses van de deelnemende ondernemers. Dit kan bv zijn:
  • IT en de ontwikkelingen in nieuwe technologieën zoals Artificial Intelligence
  • Service-industrie
  • Duurzaamheid: water, agrifood en renewable energy
 • De link tussen Nederland en India.
 • Inzicht in de Indiase cultuur: historie, achtergronden en hoe heeft dit impact op de huidige zakencultuur? Een blik in het dagelijkse leven in India.
 • Een bijzonder sterk netwerk met mede ondernemers en kennis- en ervaringsuitwisseling binnen de groep.
 • Relaties met leiders uit het Indiase bedrijfsleven.

Programma
Wij hebben een concept programma ontwikkeld om u een eerste idee te geven. Tegelijkertijd maken wij altijd een maatwerk programma op basis van intakegesprekken met de deelnemers en stemmen het programma zo verder af op de groep. We bezoeken in elk geval de steden Delhi, Bengaluru en Mumbai. Voor het programma in meer detail, neem contact met ons op.

Geïnteresseerd?
Heeft u interesse in meer informatie, neem dan contact op met Rosalie Urselmann op +31 (0)6 2498 0427, via e-mail op info@voyedge.nl of via het contactformulier op onze website. Indien u al besloten heeft, kunt u zich middels het formulier hieronder meteen inschrijven.

Inschrijfformulier

Via onderstaand formulier schrijft u zich in voor de India Experience 2024 reis van zaterdag 5 t/m zondagochtend 13 oktober 2024. 

Inschrijven kan tot en met vrijdag 15 maart 2024.
Om u in te schrijven voor deze reis, moet u tevens de algemene voorwaarden accepteren, waarin o.a. de kosten staan weergegeven bij eventuele annulering. Leest u deze goed door vóórdat u zich inschrijft. 

De programmaprijs bedraagt EUR 2.950,- ex. BTW. Dit bedrag is voor het gehele inhoudelijke programma met alle bedrijfsbezoeken en ontmoetingen, sprekers, culturele bezoeken, reflectiesessies onder begeleiding, een app voor gebruik tijdens de reis met uitgebreide informatie over het programma, toegang tot de VoyEdge website met extra informatie, een kick-off bijeenkomst voor vertrek inclusief een eerste introductie spreker over India, en een follow-up bijeenkomst na afloop van de reis in Nederland. De reis zelf wordt begeleid door India expert Noreen van Holstein, Rosalie Urselmann vanuit het VoyEdge team en door diverse lokale en ervaren gidsen per stad. Dit bedrag is exclusief de reis- en verblijfkosten.

Korting voor 2 deelnemers van 1 bedrijf
Uit ervaring weten we dat het erg waardevol is om met 2 of meer mensen van hetzelfde bedrijf deel te nemen, doordat beide personen met dezelfde mindset terugkomen in Nederland. Dit stimuleren we dan ook graag. Indien 2 of meer deelnemers van hetzelfde bedrijf meegaan, geeft VoyEdge een korting van EUR 500 per bedrijf.

Reis- en verblijfkosten (exclusief vliegticket)
De reis- en verblijfkosten voor deze reis hebben we ingeschat op EUR 3.600 – EUR 3.900. Dit is inclusief 8 hotelovernachtingen in bijzondere en karakteristieke 5-sterren hotels, ontbijt, lunches, diners in bijzondere restaurants, culturele activiteiten in Delhi, Bengaluru en Mumbai, lokaal vervoer (binnenlandse vluchten Delhi – Bengaluru, Bengaluru - Mumbai, eventueel treinen, ander openbaar vervoer en privé bussen of taxi’s) maar exclusief het vliegticket van Nederland naar India. De reis- en verblijfkosten worden tegen kostprijs aan u doorberekend (hier zit dus géén marge voor VoyEdge in). Na afloop krijgt u een eindafrekening op basis van de daadwerkelijke kosten.

Boeken vliegticket
Een vliegticket kunt u zelf boeken naar eigen wensen of kan VoyEdge voor u meeboeken. De kosten voor een rechtstreeks KLM Economy ticket Amsterdam – Delhi / Mumbai – Amsterdam bedragen tussen de EUR 1.300 en 1.900 afhankelijk van de periode van boeken. De kosten voor een Business Class ticket kunnen sterk fluctueren afhankelijk van het moment van boeken.

Het programma wordt afgestemd op de volgende vluchten:

 • Heen: KLM 871 AMS – DEL (Delhi) op zaterdag 5 oktober 2024, 12:25 – 01:10 (+1 dag)
 • Terug: KLM 878 BOM (Mumbai) - AMS op zondag 13 oktober 2024, 02:30 – 07:35

Indien u gebruik wilt maken van deze vlucht, boekt VoyEdge deze kosteloos voor u mee tegen het geldende tarief op de dag van boeking. Indien u andere vluchttijden/ dagen wilt, kan VoyEdge dit in overleg ook voor u boeken tegen een handling fee van EUR 75. U bent uiteraard ook vrij uw eigen vliegticket te boeken.

Heeft u nog specifieke vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Rosalie Urselmann op +31 6 249 80 427, e-mail naar info@voyedge.nl of vul ons contactformulier in.

TERUG NAAR BOVEN TERUG NAAR BOVEN