India Experience 2024

OKTOBER 2024

Ook zo benieuwd naar één van de snelst groeiende economieën in de wereld? Ga van 5 t/m 13 oktober 2024 met ons mee naar India!
India heeft 1,4 miljard inwoners en heeft volgens de United Nations recent China in bevolkingsaantallen ingehaald. India biedt een uiterst interessante mix van een snelle groei van een consumerende middenklasse, een hoogopgeleide bevolking die goed Engels spreekt, de beschikbaarheid van een grote hoeveelheid arbeidskrachten, een goed schoolsysteem en grote buitenlandse investeringen. Het speelt inmiddels in diverse sectoren een grote rol in de wereldeconomie. Daarnaast is het land rijk aan cultuur, religie en historie. Nieuwsgierig geworden naar dit intrigerende land? Dan is deelname aan deze Inspiratiereis naar India die we samen organiseren met India expert Noreen van Holstein een unieke manier om samen met gelijkgestemde ondernemers inspiratie, energie, inzichten en eventuele (handels)contacten op te doen in deze bijzondere wereld.

Voor wie?
Deze reis is bedoeld voor (MKB) ondernemers. De sector waarin u zich bevindt maakt daarbij niet uit: we streven juist naar een mix van sectoren binnen de groep.

Wat levert deelname u op?
Inspiratie, kennis en inzichten over ontwikkelingen in India ten aanzien van:

  • Breed macro-economisch beeld van India en haar economisch ecosysteem:
  • Wat maakt India tot één van de snelst groeiende economieën? Hoe werken de verschillende krachten samen in deze economie? We nemen een kijkje bij zowel Westerse investeerders, als bij Indiase (familie)bedrijven.
  • Inzicht in diverse sectoren: de bezoeken in India stemmen we af op de interesses van de deelnemende ondernemers. Dit kan bv zijn:
    • IT en de ontwikkelingen in nieuwe technologieën zoals Artificial Intelligence
    • Service-industrie
    • Duurzaamheid: water, agrifood en renewable energy
  • De link tussen Nederland en India.
  • Inzicht in de Indiase cultuur: historie, achtergronden en hoe heeft dit impact op de huidige zakencultuur? Een blik in het dagelijkse leven in India.
  • Een bijzonder sterk netwerk met mede ondernemers en kennis- en ervaringsuitwisseling binnen de groep.
  • Relaties met leiders uit het Indiase bedrijfsleven.

Programma
Wij hebben een concept programma ontwikkeld om u een eerste idee te geven. Tegelijkertijd maken wij altijd een maatwerk programma op basis van intakegesprekken met de deelnemers en stemmen het programma zo verder af op de groep. We bezoeken in elk geval de steden Delhi, Bengaluru en Mumbai. Voor het programma in meer detail, neem contact met ons op.

Geïnteresseerd?
Heeft u interesse in meer informatie, neem dan contact op met Rosalie Urselmann op +31 (0)6 2498 0427, via e-mail op info@voyedge.nl of via het contactformulier op onze website. Indien u al besloten heeft, kunt u zich middels het formulier hieronder meteen inschrijven.

TERUG NAAR BOVEN TERUG NAAR BOVEN