Latin America Experience - Booming Chili

NOVEMBER 2019

Van 23 november t/m 1 december 2019 met collega ondernemers inspiratie, energie, inzichten en contacten opdoen in het land dat zich momenteel het snelst aan het ontwikkelen is in Zuid Amerika: Chili. Wat speelt er in dit land, hoe gaat het met de Chilenen, en welke plek neemt Latijns Amerika eigenlijk in in de wereld economie?

Voor wie?
Bent u ondernemer en heeft u een succesvol bedrijf van minimaal 10 medewerkers en een brede interesse in economische, technologische en maatschappelijke ontwikkelingen wereldwijd? Dan is deelname aan deze inspiratiereis naar Chili een unieke manier om samen met gelijkgestemde ondernemers inspiratie, energie, inzichten en contacten op te doen: een week werken aan uw bedrijf in plaats van in uw bedrijf, mede door het kunnen sparren over de opgedane inzichten en de uitdagingen in uw bedrijf met uw collega ondernemer.

Programma
We gaan een volle week kennismaken met innovatie, ondernemerschap en sociaal-economische ontwikkelingen in het sterk opkomende Chili, als ook met de indrukwekkende natuur en de “Latino-cultuur”. Chili leidt momenteel de Latijns-Amerikaanse economie en is in die regio het land met de hoogste dichtheid aan ondernemers en ecosysteem “enablers”. Van oorsprong wordt de economie in Chili beheerst door enkele invloedrijke families die een groot deel van die economie in handen hebben. Welke invloed hebben zij anno 2019 nog in het land? Hoe wordt ondernemerschap aangemoedigd in Chili en welke kansen zou dit eventueel kunnen bieden voor u als ondernemer in Nederland? Hoe zijn ondernemers en bedrijven in Chili bezig met het uitwerken van nieuwe business modellen en hoe passen zij zich aan aan de steeds sneller veranderende wereld en mondiale ontwikkelingen? Chili wordt vaak gekscherend “Chilicon Valley” genoemd door haar enorme startup cultuur en snelle ontwikkelingen op technologisch gebied. Door de krachtige support vanuit de overheid worden Chileense startups en bedrijven steeds vaker en eenvoudiger gevonden door internationale investeerders. Daarnaast heeft Chili een sterke positie in de agrarische sector en in de mijnindustrie.

Wij hebben een concept programma ontwikkeld dat u bij ons kunt opvragen om u een eerste idee te geven. Tegelijkertijd maken wij altijd een maatwerk programma op basis van intakegesprekken met de deelnemers en stemmen het programma zo verder af op de groep.

Geïnteresseerd?
Heeft u interesse in meer informatie, neem dan contact op met Rosalie Urselmann op 06 2498 0427, via e-mail op info@voyedge.nl of via het contactformulier op onze website. Indien u al besloten heeft, kunt u zich middels het formulier hieronder meteen inschrijven.

Inschrijfformulier

Via onderstaand formulier schrijft u zich in voor de Latin America Experience reis 2019 naar Chili van zaterdag (avond) 23 november t/m zondag 1 december 2019. 

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 29 maart 2019.
Om u in te schrijven voor deze reis, moet u tevens de algemene voorwaarden accepteren, waarin o.a. de kosten staan weergegeven bij eventuele annulering. Leest u deze goed door vóórdat u zich inschrijft. 

De programmaprijs bedraagt EUR 2750,- ex. BTW. Dit bedrag is voor het gehele inhoudelijke programma met bedrijfsbezoeken en ontmoetingen, sprekers en evt. workshops, reflectiesessies onder begeleiding, een uitgebreid electronisch programmaboek (als iBook voor iPad of iPhone en als pdf voor andere tablets of prints), toegang tot onze besloten website met veel extra informatie, een kick-off bijeenkomst voor vertrek en een follow-up bijeenkomst na afloop in Nederland. De reis wordt begeleid door een expert uit ons VoyEdge team. Dit bedrag is exclusief de reis- en verblijfkosten.

Early-Bird korting
Als u zich uiterlijk 28 februari 2019 inschrijft ontvangt u van ons een Early Bird korting van EUR 200,- op de programmaprijs.  

Korting voor 2 deelnemers van 1 bedrijf
Uit ervaring weten we dat het erg waardevol is om met 2 of meer mensen van hetzelfde bedrijf deel te nemen, doordat beide personen met dezelfde mindset terugkomen in Nederland. Dit stimuleren we dan ook graag. Indien 2 of meer deelnemers van hetzelfde bedrijf meegaan, geeft VoyEdge een korting van EUR 500 per bedrijf.

Reis- en verblijfkosten (exclusief vliegticket)
De reis- en verblijfkosten voor deze reis hebben we nauwkeurig ingeschat op EUR 2.900. Dit is inclusief 7 hotelovernachtingen, ontbijt, lunches, diners in bijzondere restaurants, culturele en sightseeing activiteiten, lokaal vervoer (privé bussen, binnenlandse vlucht retour Santiago - Calama, ander openbaar vervoer of taxi’s) maar exclusief het vliegticket van en naar Chili. De reis- en verblijfkosten worden tegen kostprijs aan u doorberekend (hier zit dus géén marge voor VoyEdge in). Na afloop krijgt u een eindafrekening op basis van de daadwerkelijke kosten.

Boeken vliegticket
Een vliegticket kunt u zelf boeken naar eigen wensen. De kosten voor een economy ticket Amsterdam - Santiago bedragen tussen de EUR 700,- en EUR 900,- afhankelijk van de vertrek- en retourdag, de periode van boeken en het aantal overstappen. Wij willen u vragen te wachten met het boeken van uw vliegticket totdat wij aan u bevestigd hebben dat uw deelname definitief is en de reis doorgang zal vinden.

Wij zullen het programma afstemmen op de volgende vluchten:

  • Heen: KL701 KLM AMS - SCL (Santiago de Chile) op zaterdag 23 november 21:20 uur vertrek met 11:10 uur (zondag 24 november) aankomst.
  • Terug: KL702 KLM SCL (Santiago de Chile) - AMS op zondag 1 december 12:45 uur vertrek met 09:45 uur (maandag 2 december) aankomst.

Heeft u nog specifieke vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Rosalie Urselmann op 06 249 80 427, e-mail naar info@voyedge.nl of vul ons contactformulier in.

TERUG NAAR BOVEN TERUG NAAR BOVEN