Lemniscaat School of Management - Silicon Valley

oktober 2008

Waarom Silicon Valley?
De technologieën en bedrijven uit Silicon Valley spelen een essentiële rol in de veranderingen in het medialandschap. De Valley is immers het thuisfront van bedrijven als Google, Yahoo, Facebook en Twitter, die niet alleen communicatie, maar hele business modellen veranderen. Sommige experts spreken zelfs van de transitie van Silicon Valley naar "Media Valley".

Waarom een studiereis?
Voor de studenten van de executive MBA Cross Media opleiding van Lemniscaat School of Management, organiseerde VoyEdge een bijna twee weken durend werkbezoek aan Silicon Valley. De studenten waren allemaal business managers uit het crossmedia werkveld en enkele van hun professoren.

Programma
Het programma dat VoyEdge ontwikkelde en begeleidde bestond enerzijds uit een academisch deel bij de gerenommeerde Stanford University. In het andere deel bezochten de deelnemers bedrijven en organisaties in de mediaketen en bedrijven die crossmedia inzetten als tool binnen hun eigen business.

Resultaat
De reis leverde de studenten academisch en praktisch inzicht in de laatste ontwikkelingen op het gebied van crossmedia. Bovendien bouwden de deelnemers aan hun internationale netwerk en verstevigden ze hun onderlinge relaties.

TERUG NAAR BOVEN TERUG NAAR BOVEN