Refuel - Barcelona

mei 2013

Waarom een inspiratiereis naar Barcelona?
De korte trip is ontwikkeld op basis van de wens van oud-deelnemers aan de Inspiration for Growth mission naar Silicon Valley om in korte tijd, wat dichter bij huis een impuls te geven aan de groei van hun bedrijf. Het idee voor Barcelona ontstond, omdat deze bestemming de thuishaven is van Verne Harnish, specialist als het gaat om de snelle groei van MKB bedrijven. Daarnaast is Barcelona vanzelfsprekend een fantastische stad om bij te tanken en nieuwe inspiratie op te doen. En ook economische gezien is Barcelona interessant:  qau economie de 4e stad in de Europese unie, groot in de maakindustrie, ICT/media, financiële sector, cultuur, sport, mode en toerisme, en actief bezig om zichzelf verder op de kaart te zetten als "entrepreneurship and innovation hub in Europe".

Programma
Het programma startte met een workshop van Verne Harnish. Vervolgens kregen de ondernemers inzicht in de economische structuur en kansen in Barcelona. Verder ontmoetten ze David Rich, een Amerikaanse serie-ondernemer en investeerder die op afstand zijn bedrijven aanstuurde. Een ander hoogtepunt was de ontmoeting met de jonge ondernemer Alex Bisbe en zijn razendsnel groeiende bedrijf Whisbi. Tot slot was er veel ruimte in het programma om als ondernemers onderling met elkaar van gedachten te wisselen over actuele groeiuitdagingen. 

Resultaat
De trip gaf de ondernemers nieuwe inspiratie en energie voor de groei van hun bedrijf. Met name de workshop van Verne Harnish leidde tot zeer concrete handvatten om meer sturing te geven aan de snell groei (zoals het one page plan).

Testimonial Bas van Beers, KplusV
[Bas van Beers vierkant] Voyedge brengt echt inspiratie en inzichten die ver voorbij de huidige Nederlandse ontwikkelingen gaan, met een groep mensen die elkaar in de buitenlandse setting op een hoger niveau tilt.

Zie meer testimonials

 

TERUG NAAR BOVEN TERUG NAAR BOVEN