Innovation Experience Israël

NOVEMBER 2020

Doe van 21 t/m 27 november 2020 met collega-ondernemers inspiratie, inzichten en contacten op in het land van uitersten: Israël. Wat speelt er in dit land, hoe gaat het met de Israëliërs en wat is de plek van Israël in de wereldeconomie?

Voor wie?
Bent u ondernemer en heeft u een succesvol bedrijf van minimaal 10 medewerkers en een brede interesse in economische, technologische en maatschappelijke ontwikkelingen wereldwijd? Dan is deelname aan deze inspiratiereis naar Israël een unieke manier om samen met gelijkgestemde ondernemers inspiratie, energie, inzichten en contacten op te doen: een week werken aan uw bedrijf in plaats van in uw bedrijf, mede door het kunnen sparren over de opgedane inzichten en de uitdagingen in uw bedrijf met uw collega ondernemer.

Programma
Israël staat in de wereld bekend als een plek waar veel nieuwe technologie wordt ontwikkeld (mede afkomstig uit de militaire sector). Het jonge land heeft een droog klimaat, weinig natuurlijke bronnen en een gespannen veiligheidssituatie. Juist van deze beperkingen is een impuls uitgegaan, die geleid heeft tot een maatschappij waarin innovatie en ondernemerschap een belangrijke plek innemen. We gaan een kleine week kennismaken met innovatie, ondernemerschap en sociaal-economische ontwikkelingen in het sterk technologische Israël, als ook met de indrukwekkende cultuur en natuur. Israël heeft een bloeiende high-tech sector en sterke academische research organisaties. Kansrijke sectoren in Israël zijn energie (aardgas en duurzame energie), ICT met daarin een grote rol voor cyber security, infrastructuur, food & agri en gezondheid & life sciences. Israël zoekt ook actief de samenwerking op met andere landen in de wereld als het gaat om verdere ontwikkeling van haar technologieën. Hoewel de sector enkele jaren geleden een kleine inzinking heeft gehad, is zij sinds 2014 weer hard aan het groeien. 

Hoe wordt ondernemerschap aangemoedigd in Israël en welke kansen kan dit bieden voor u als ondernemer in Nederland? Wat voor impact heeft het Israëlisch-Palestijnse conflict op de economie? Hoe zetten ondernemers en bedrijven in Israël zich op de kaart en hoe passen zij zich aan, aan de steeds sneller veranderende wereld en mondiale ontwikkelingen? Israël wordt ook wel het Silicon Wadi genoemd vanwege de sterke concentratie hightech bedrijven - de op één na grootste in de wereld. Het is een afgeleide van Silicon Valley waar Wadi in het Arabisch staat voor vallei. Jonge mensen netwerken dag in, dag uit en allemaal hopen ze op een lucratieve buy-out door één van de grote namen. Dat is de Israëlische variant van de American dream.

Wij hebben een concept programma ontwikkeld dat u bij ons kunt opvragen om u een eerste idee te geven. Tegelijkertijd maken wij altijd een maatwerk programma op basis van intakegesprekken met de deelnemers en stemmen het programma zo verder af op de groep.

Geïnteresseerd?
Heeft u interesse of wilt u meer informatie, neem dan contact op met Ester van Wylick op 06 4670 6998, via e-mail op info@voyedge.nl of via het contactformulier op onze website. Indien u al besloten heeft, kunt u zich middels het formulier hieronder meteen inschrijven.
 

Inschrijfformulier

Via onderstaand formulier schrijft u zich in voor de Innovation Experience reis in 2020 naar Israël van zaterdag 21 t/m vrijdag 27 november 2020. 

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 8 mei 2020.
Om u in te schrijven voor deze reis, moet u tevens de algemene voorwaarden accepteren, waarin o.a. de kosten staan weergegeven bij eventuele annulering. Leest u deze goed door vóórdat u zich inschrijft. 

De programmaprijs bedraagt EUR 2.550,- ex. BTW. Dit bedrag is voor: 

 • het gehele inhoudelijke programma met bedrijfsbezoeken en ontmoetingen
 • sprekers en eventuele workshops
 • reflectiesessies onder begeleiding
 • een uitgebreid electronisch programmaboek (als iBook voor iPad of iPhone en als pdf voor andere tablets of prints)
 • toegang tot onze besloten website met veel extra informatie
 • een kick-off bijeenkomst voor vertrek en een follow-up bijeenkomst na afloop in Nederland

De reis wordt begeleid door een expert uit ons VoyEdge team. Dit bedrag is exclusief de reis- en verblijfkosten.

Early-Bird korting
Als u zich uiterlijk 27 maart 2020 inschrijft ontvangt u van ons een Early Bird korting van EUR 200,- op de programmaprijs.  

Korting voor 2 deelnemers van 1 bedrijf
Uit ervaring weten we dat het erg waardevol is om met 2 of meer mensen van hetzelfde bedrijf deel te nemen, doordat beide personen met dezelfde mindset terugkomen in Nederland. Dit stimuleren we dan ook graag. Indien 2 of meer deelnemers van hetzelfde bedrijf meegaan, geeft VoyEdge een korting van EUR 400 per bedrijf.

Reis- en verblijfkosten (exclusief vliegticket)
De reis- en verblijfkosten voor deze reis hebben we nauwkeurig ingeschat op EUR 2.750. Dit is inclusief:

 • 6 hotelovernachtingen
 • ontbijt, lunches
 • diners in bijzondere restaurants
 • culturele en sightseeing activiteiten
 • lokaal vervoer (privé bussen, vliegveldtransfers of taxi’s)

Dit is exclusief het vliegticket van en naar Israël. De reis- en verblijfkosten worden tegen kostprijs aan u doorberekend (hier zit dus géén marge voor VoyEdge in). Na afloop krijgt u een eindafrekening op basis van de daadwerkelijke kosten.

Boeken vliegticket
Een vliegticket kunt u zelf boeken naar eigen wensen. De kosten voor een economy ticket Amsterdam - Tel Aviv bedragen tussen de EUR 250,- en EUR 450,- afhankelijk van de vertrek- en retourdag, de periode van boeken en het aantal overstappen. 

Wij willen u vragen te wachten met het boeken van uw vliegticket totdat wij aan u bevestigd hebben dat uw deelname definitief is en de reis doorgang zal vinden.

Wij zullen het programma afstemmen op de volgende vluchten:

 • Heen: Easyjet, Amsterdam (AMS) - Tel Aviv (TLV) op zaterdag 21 november 07:20 uur vertrek met 13:15 uur aankomst.
 • Terug: EasyJet, Tel Aviv (TLV) - Amsterdam (AMS) op vrijdag 27 november 14:10 uur vertrek met 18:25 uur aankomst.

Heeft u nog specifieke vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Ester van Wylick op 06 4670 6998, via e-mail naar info@voyedge.nl of vul ons contactformulier in.
 

TERUG NAAR BOVEN TERUG NAAR BOVEN