Inspiration for Growth 2019 - Silicon Valley

November 2019

Van 2 t/m 9 november 2019: met collega ondernemers inspiratie, energie, inzichten en contacten opdoen over nieuwe technologie ontwikkelingen en het verder groeien van uw bedrijf. Een kijkje in de toekomst van de wereld, en uw eigen onderneming.

"The future is already here - it is just unevenly distributed." - William Gibson

Technologische, economische en maatschappelijke ontwikkelingen hebben een steeds snellere en grotere impact op organisaties. Uw bedrijf laten groeien is een enorme uitdaging. Het brengt vragen en valkuilen met zich mee op het gebied van strategie, financiering, uitvoering, uw mensen, uw management team, en uw eigen rol. Bovendien maakt de drukte van alle dag het soms lastig om goed bij deze groei-uitdagingen stil te staan. Een inspiratiereis is de ideale manier om in korte tijd inspiratie, inzichten, contacten en praktische handvatten op te doen voor de groei van uw bedrijf. Meegaan op reis dwingt u om afstand te nemen van de dagelijkse praktijk en stimuleert outside the box-denken. Uw reisgenoten zijn daarbij een bron van inspiratie en blijven dat vaak ook na thuiskomst. Een week werken aan uw bedrijf i.p.v. in uw bedrijf.

Voor wie?
Heeft u een succesvol bedrijf van minimaal 10 medewerkers en staat u voor een uitdagende nieuwe groeifase? Dan is deelname aan de Inspiration for Growth Mission naar Silicon Valley een unieke manier om samen met gelijkgestemde ondernemers inspiratie, energie, inzichten en contacten op te doen voor het verder groeien van uw bedrijf.

Programma
Onze programma's zijn altijd volledig maatwerk en worden afgestemd op de individuele wensen, behoeftes en branches waarin de deelnemers werkzaam zijn. 

Geïnteresserd?
Heeft u nog specifieke vragen of wilt u graag meer informatie (bv over het programma) ontvangen, neem dan contact op met Ester van Wylick op 06 4670 6998, via e-mail op info@voyedge.nl of via het contactformulier op onze website. Inschrijven kan tot 28 juni 2019 via onderstaand inschrijfformulier.

TERUG NAAR BOVEN TERUG NAAR BOVEN