Inspiration for Growth 2019 - Silicon Valley

November 2019

Van 2 t/m 9 november 2019: met collega ondernemers inspiratie, energie, inzichten en contacten opdoen over nieuwe technologie ontwikkelingen en het verder groeien van uw bedrijf. Een kijkje in de toekomst van de wereld, en uw eigen onderneming.

"The future is already here - it is just unevenly distributed." - William Gibson

Technologische, economische en maatschappelijke ontwikkelingen hebben een steeds snellere en grotere impact op organisaties. Uw bedrijf laten groeien is een enorme uitdaging. Het brengt vragen en valkuilen met zich mee op het gebied van strategie, financiering, uitvoering, uw mensen, uw management team, en uw eigen rol. Bovendien maakt de drukte van alle dag het soms lastig om goed bij deze groei-uitdagingen stil te staan. Een inspiratiereis is de ideale manier om in korte tijd inspiratie, inzichten, contacten en praktische handvatten op te doen voor de groei van uw bedrijf. Meegaan op reis dwingt u om afstand te nemen van de dagelijkse praktijk en stimuleert outside the box-denken. Uw reisgenoten zijn daarbij een bron van inspiratie en blijven dat vaak ook na thuiskomst. Een week werken aan uw bedrijf i.p.v. in uw bedrijf.

Voor wie?
Heeft u een succesvol bedrijf van minimaal 10 medewerkers en staat u voor een uitdagende nieuwe groeifase? Dan is deelname aan de Inspiration for Growth Mission naar Silicon Valley een unieke manier om samen met gelijkgestemde ondernemers inspiratie, energie, inzichten en contacten op te doen voor het verder groeien van uw bedrijf.

Programma
Onze programma's zijn altijd volledig maatwerk en worden afgestemd op de individuele wensen, behoeftes en branches waarin de deelnemers werkzaam zijn. 

Geïnteresserd?
Heeft u nog specifieke vragen of wilt u graag meer informatie (bv over het programma) ontvangen, neem dan contact op met Ester van Wylick op 06 4670 6998, via e-mail op info@voyedge.nl of via het contactformulier op onze website. Inschrijven kan tot 28 juni 2019 via onderstaand inschrijfformulier.

Inschrijfformulier

Via onderstaand formulier schrijft u zich in voor de Inspiration for Growth reis 2019 naar Silicon Valley van zaterdag 2 t/m vrijdag 8 november 2019 (aankomst in NL op zaterdag 9 november). Inschrijven kan tot 28 juni 2019.

Om u in te schrijven voor deze reis, moet u tevens de algemene voorwaarden accepteren, waarin o.a. de kosten staan weer gegeven bij eventuele annulering. Leest u deze goed door vóórdat u zich inschrijft. 

De programmaprijs bedraagt EUR 2750,- ex. BTW. Dit bedrag is voor het gehele inhoudelijke programma met bedrijfsbezoeken en ontmoetingen, sprekers, een workshop op Stanford University, reflectiesessies onder begeleiding, een uitgebreid electronisch programmaboek (als iBook voor iPad of pdf voor andere tablets of prints), toegang tot onze besloten website met veel extra informatie, een kick-off bijeenkomst voor vertrek en een follow-up bijeenkomst na afloop in Nederland. De reis wordt begeleid door een expert uit ons VoyEdge team. Dit bedrag is exclusief de reis- en verblijfkosten.

Korting voor 2 deelnemers van 1 bedrijf
Uit ervaring weten we dat het erg waardevol is om met 2 of meer mensen van hetzelfde bedrijf deel te nemen, doordat beide personen met dezelfde mindset terugkomen in Nederland. Dit stimuleren we dan ook graag. Indien 2 of meer deelnemers van hetzelfde bedrijf meegaan, geeft VoyEdge een korting van EUR 500,- per bedrijf.

Reis- en verblijfkosten (exclusief vliegticket)
De reis- en verblijfkosten voor deze reis hebben we nauwkeurig ingeschat op EUR 2.750,-. Dit is inclusief 6 hotelovernachtingen, ontbijt, lunches, diners in bijzondere restaurants, lokaal vervoer (huurauto's en/of bus) en fietsen over de Golden Gate brug maar exclusief vliegticket. De reis- en verblijfkosten worden tegen kostprijs aan u door berekend. Na afloop krijgt u een eindafrekening op basis van de daadwerkelijke kosten.

Boeken vliegticket
Een vliegticket kunt u zelf boeken naar eigen wensen. De kosten voor een economy ticket Amsterdam - San Francisco bedragen tussen de EUR 800,- en EUR 1000,- afhankelijk van de vertrek en retourdag, de periode van boeken en het aantal overstappen. Wij willen u vragen te wachten met het boeken van uw vliegticket totdat wij aan u bevestigd hebben dat uw deelname definitief is en de reis doorgang zal vinden.

Het programma start zaterdag 2 november 2019 om 18:00 uur in Silicon Valley. Om aan het volledige programma te kunnen deelnemen dient men die dag uiterlijk om 15:00 uur geland te zijn in San Francisco. Het programma eindigt donderdagavond 7 november 2019 laat (na het diner). Op vrijdag zullen we geen bezoeken meer inplannen.

De door ons geadviseerde vluchten zijn:

  • Heen: zaterdag 2 november: AMS - SFO, KL605, 09:50 - 11:45
  • Terug: vrijdag 8 november: SFO - AMS , KL606, 13:55 - 09:15 (aankomst: zaterdagochtend 9 november)

Heeft u nog specifieke vragen of wilt u nog meer informatie? Neem dan contact op met Ester van Wylick op 06 4670 6998, e-mail naar info@voyedge.nl of vul ons contactformulier in.

Door het invullen van onderstaand formulier, schrijft u zich in voor deze reis. 

TERUG NAAR BOVEN TERUG NAAR BOVEN