Chipsoft Wortell - Silicon Valley

Mei 2017

Innovatie reis voor C-level senior executives en senior managers gericht op de zorg sector in Silicon Valley

Waarom Silicon Valley?
Silicon Valley weet zichzelf voortdurend opnieuw uit te vinden met nieuwe bedrijven, nieuwe business modellen en baanbrekende technologieën. De grote technologie bedrijven van de wereld hebben hun hoofdkantoren en research centra in Silicon Valley en de regio herbergt top universiteiten zoals Stanford University. Wat Silicon Valley zo succesvol maakt, is dat niet alleen veel technologische innovatie hier vandaan komt, maar dat de bedrijven en kennisinstellingen tevens in staat zijn deze nieuwste technologie ontwikkelingen te vertalen naar bedrijven en nieuwe business modellen. Mede door deze actieve toepassing komen veel ontwikkelingen in bepaalde markten ook uit deze regio. Kennisinstellingen, grote gevestigde bedrijven, MKB bedrijven, start-ups, venture capitalists, angel investors, incubators, advocaten en juristen; zij werken allemaal samen aan innovaties en groei. Een week kennismaken met deze inspirerende en innovatieve bedrijven, organisaties en personen leidt onverminderd tot nieuwe inzichten en inspiratie. 

Waarom een innovatiereis?
Wortell en Chipsoft had als doel het binden van bestaande klanten en de relatie met potentiële klanten verder aanhalen tijdens de reis. Daarnaast nieuwe kennis en inzichten opdoen binnen thema’s zoals: het Silicon Valley eco-system; hoe organiseer je innovatie; digitale transformatie en business modellen specifiek in de zorg.

Programma
Er zijn diverse startups bezocht in nieuwe zorg concepten, maar ook bredere bezoeken rondom de impact van zich snel ontwikkelende technologieën op de gezondsheidszorg. 

TERUG NAAR BOVEN TERUG NAAR BOVEN