Yolanda Huijts

Biografie

Yolanda Huijts werkt als coördinator in het VoyEdge team. Door haar vele reizen en Masterstudie gerelateerd aan culturele antropologie, heeft ze een sterk intercultureel aanpassingsvermogen en veelzijdige ervaring opgedaan. Na een Bachelor in Tourism Management & Consultancy heeft ze een Master afgerond in Contemporary Asian Studies aan de UvA.  

Yolanda heeft een commerciële achtergrond waarin ze het liefst werkt met een sociale insteek, zoals de hospitality sector en haar eerdere new business development functie bij sociale projecten in Azië. Ze is na haar studietijd begonnen in sales en marketingfuncties en is doorgegroeid richting accountmanagement. Inmiddels heeft ze meer dan 10 jaar ervaring in relatiemanagement en new business development functies op het internationale vlak.

Yolanda heeft werkervaring met voornamelijk landen in Europa, Azië maar ook Latijns-Amerika en heeft zelf drie jaar in Azië en in het Caribisch gebied gewerkt en gewoond. Yolanda spreekt zes talen, waar ze momenteel al studerend aan de Universiteit Leiden de taal Mandarijn aan toevoegt. Yolanda is iemand die de wereld als haar thuis beschouwt en die haar enthousiasme en wereldkennis graag in deze coördinerende rol deelt met anderen.

TERUG NAAR BOVEN TERUG NAAR BOVEN